En solig dag!

Idag är det riktigt, riktigt bra väder här i Alingsås och jag har varit en sväng in till stan, tog cykeln ner, skrev ut mitt CV och gick och lämnade in det på Belle shoes där dom hade en lapp på skyltfönstret att dom söker folk! :) Perfekt! Så nu har jag gjort mig själv en bra tjänst idag, är nöjd med mig själv idag för en gångs skull. Det jobbiga va väl att jag hade fööör mycket kläder och cyklade som en galning i värmen. :p En ond cirkel det här med att jag inte kan ha mindre med kläder då jag är för överviktig och jag pallar inte träna i så mycket kläder jag har. Haha! Men det är bara att stå ut.. Igår va jag ute och gick i 2 timmar i en tjock kofta och jäklar i mig vad svetten rann sen! :p

Annars har det väl inte hänt speciellt mycket idag, borde städa lite här i lägenheten, städa ur skåpen där mjölbaggar dykt upp och invaderat maten och dessutom städa hos mössen. Men jag tänkte göra det lite senare när det är sämre väder.. :p Ikväll alltså, när det svalnar lite. Men måste väl börja städa på bänken och sådär i alla fall innan Johan kommer hem om en timme, annars får jag väl skäll! ;)

Igår va vi som sagt på en två timmars promenad, eller 1½ timme kanske det var, hittade jättemysiga ställen här ute vid Mjörn, klippor och mysiga gångstigar. På onsdag ska det bli superväder och Johan är ledig så då ska vi ut till klipporna och ha picknick! :D Myyyyyyyysigt!

Annars är det väl inte så mycket mer som händer just idag, jag tror att jag ska försöka blogga lite fler inlägg idag, om några trevliga prylar och sådär! :D Men jag ska inte lova för mycket, jag lyckas ju inte alltid hålla det! ;) Måste lägga lite tid på mössen ikväll, göra ny matblandning, gosa lite och ge dom lite färskmat. Måste åka o handla lite också och laga middag när Johan kommer hem! ;p Puh!

Vi hörs!! :D



Idag satt jag på balkongen med datorn och åt lite lunch och drack iiiiiiskall mango-loka!
Mmmm! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0