Hemresehelg!

Såå skönt, hemresehelg på skolan nu så vi är ledig fredag och måndag! :D Underbart. Dock måste vi fixa i gamla lägenheten, segt! Men men. Ska också filma min 1-minutsfilm i helgen har lånat hem videokamera o grejer nu fast kom precis på att jag glömt ta med band, ber till gud att det sitter i eller är öppet på skolan imorgon! :)

För övrigt hämtade Johan mig på skolan för att jag skulle slippa släpa videosakerna, då hade det skett en olycka här vid Götaplan i Alingsås så det tog en braaa stund innan han kom o ännu längre innan vi kom hem igen. Stod i kö hur länge som helst! Det såg dock ganska läskigt ut, fattar inte hur den har lyckats köra ner så från "bron" dock. :S

En bananbil va det också, varför nu K-rauta kör bananlådor? Ja ja, jag sa till Johan att vi kan ju åka dit o plocka bananer nu då! ;p Skämt å sido! Ser läskigt ut när främre vagnen ligger så, föraren måste gjort sig illa! :(

Nu är Johan och jobbar, jag och Sammy sitter här hemma.. Blir en lugn kväll.. Behöver städa men det är ingen idé när vi inte får någon nyckel till förrådet någon gång, står ju lådor överallt. Så blir ändå inte fint.. Suck på det!! Jag är sugen på trocadero också, någon som vill komma till mig med det? :p Troligtvis inte. Hoppas i alla fall att det är idol ikväll så jag har nåt skoj o se på! ;) Fast det bästa har ju vart, the auditions.

Fick också två bra mail idag! :D Ett om att vi är antagen till valpkursen som börjar den 28:e och sen att min personliga almanacka är skickad o kommer imorgon! :) Älskar den almanackan alltså, kommer köpa en sån varje år! ;) Äntligen kan jag fylla i läxor o grejer. Det enda dumma är att jag köpte en Marilyn Monroe almanacka innan för 170 kr av någon anledning, fråga mig inte varför. Vill någon köpa den så hör av er! ;) Heheh. Den är oanvänd såklart. 100 kr.

Nej, nu ska jag ta en lugn, läxfri, skön kväll! Saknas bara en trocadero... Fy vad sugen jag blev! Haha.

Ha en bra kväll! ;)



Foto: Johan Cammersand

En del att göra!

I morse hade jag sovmorgon, superskönt! Och Johan körde mig till 10:30 annars får jag åka kl 9 ändå. Men då hann jag skriva klart texten jag skulle skriva o lämna in o redovisa i gruppen idag. :) Snacka om sista sekunden! Sen fick vi 30 min på lektionen där jag skrev klart det sista, skrev punkter o fyllde i en power point presentation. Inte illa måste jag säga! :p Men sen satte nervositeten in. Men det gick ändå hyffsat. Har inte redovisat så en enda gång förra året, går lite lättare i den här klassen på något sätt. :) Känns skönt! Det kommer ju handla mycket om presentationer det här året.. Annars gick dagen riktigt fort! Hade även livsåskådning där vi ska skriva ett arbete om vad kärlek är, jag och Nicole jobbar tillsammans och det ska bli kul, kreativt! :) Jag är ruskigt okreativ men nu har jag ändå fått igång kreativiteten lite sen jag började här. Riktigt roligt!!

Nu har jag tagit det lugnt sen jag kom hem, Johan har åkt och jobbat, jag har ätit sushi och nu är jag bra less på det alltså! :p Så blir nog inge sushi på ett tag. ;)

Sitter o tittar på "High school musical" som jag spelade in igår men ska ta ut Sammy på en promenad strax sen ska jag se något annat program tror jag, får fortsätta kolla sen. Önskar jag hade tv:n i sovrummet så jag kunde kolla när jag skulle sova sen! :p Men man kan ju inte få allt, jag får väl lägga mig i soffan med morgonrocken, täcke o kuddar o kika innan jag ska sova sen i stället! ;) Tänkte försöka komma i säng i tid ikväll, runt 22-22:30 men jag vet ju hur det slutar, runt 23:30 om jag har tur!

Men jag har lite mer saker att göra ikväll också. Ska leta en artikel o läsa upp i klassen imorgon och sen måste jag också steka upp pannkakssmeten som blev över igår och frysa in pannkakor + att jag måste tillaga laxen som ligger i kylen så jag kan ta med till lunch imorgon. Känns som det är dags att börja äta lunch nu... Idag åt jag visserligen i skolan men det har jag egentligen inte råd med så jag brukar inte äta nåt. :p Men får börja med det nu!

Annars så har jag kommit med i en valpkurs som börjar den 27:e och håller på 6 måndagar. Ska bli riktigt roligt! Ännu en summa pengar ut från kontot men det får gå.. Det är värt! Precis som veterinärkostnaden häromdagen på 2000 kr. Klart det är värt det men trist o lägga födelsedagspengarna på det, hade tänkt köpa lite kameraprylar men det får vänta. Har i alla fall köpt mig lite kläder och sådär. Ska även köpa en ny väska eftersom min är trasig, men tro det eller ej, när jag äntligen skulle köpa min efterlängtade friis co väska som jag hade pengar till nu så va den slut! ;) Kommer inte in igen! HAHA!! Men jag får leta en annan till nästa månad i stället, lär bara få ett par hundra över efter detta så får spara dom pengarna tills dess. Sen skulle jag även köpa en jättesnygg tröja på gina, även den är slut på nätet o i butik! Haha. Hoppas den kommer in igen dock.... Men något jag fick köpt igår va ett par uggs. Inga äkta (I WISH!!!!) men från Eurosko. Blir skönt i vinter! :) När jag har jobb ska jag dock köpa ett par riktiga Australian uggs!!! I like!

Gud vad jag tjötar, men skriver ju här så sällan. Kan också påpeka att jag har möss till salu nu om någon är intresserad (leveransklara om ca 3-4 v), kontakta mig på [email protected] om ni vill veta mer eller är intresserad! :D

Nu är det dags för promenaden + fixa matlådor. Kul kul...!

Jo, sen måste jag komma på ett tema till en 1-minutsfilm vi ska göra också, det ska jag ha klart på onsdag (idé på tema alltså) och där kommer jag INTE på något!! :( Hjälp?!

Ska försöka skriva igen! Men jag skriver ju bara rätt tråkiga saker.
Återstår att se när vi hörs! ;)

Hejsvej!




Är det inte underligt?

När jag fick mina pengar hade jag lite pengar över för en gångs skull och det skulle gå till mitt smink (eftersom jag har min jobbiga hudsjukdom) men såklart fick jag en oväntad räkning på den summan jag hade kvar! Men Johan köpte sminket i födelsedagspresent, snällt nog! :) Nu hade jag fått 4000 kr i födelsedagspresent och skulle för en gångs skull använda dom till något jag behöver och verkligen vill ha. Annars går det bara till räkningar och mat men den här månaden skulle det räcka till valpkurs + lite saker som kläder, en ny väska och kamerasaker. Helt lycklig!

Då måste vi till veterinären med Sammy, såklart räknar jag med veterinärkostnader men inte efter drygt 2 veckor bara! Hade ju tänkt hinna spara lite.. Men icke! Idag fick han vara där mellan kl 9-17 och ja, allt gick på 3800 kr. Som tur va behövde vi bara betala 2000 kr, men där rök 2000 kr av mina födelsedagspengar!! Självklart är hans hälsa värt mer men jag blir liiiite less o gnällig bara! :( Dessutom va det bara lite magsjuka, något vi hade kunnat klara hemma. Skönt o vara säker men det känns lite surt alltså... Hoppas verkligen jag kan fixa så jag får köpa min väska (då min är trasig), lite kameraprylar som vore roligt o ha nu när jag ändå pluggar fotokurs och inte har något extra till min kamera och så lite kläder till vintern. Vill ha ett par uggs också men det kan jag ju drömma om! ;)

Va bara tvungen o gnälla lite! :p

Annars har det vart en lugn dag, vart i skolan ett tag men kom både sent o åkte hem tidigt för o lämna o hämta lilla Sammy.

Ska skriva mer ikväll, nu måste jag äta klart och plugga lite dock! Buhuu..

"Kissies" lillebror på Idol...

Var det bara jag som såg "Kissies" lillebror PeterIdol igår? Herregud vad jag garvade! Jag hörde på texten vad det var för låt men melodin då? Vad var det för låt? Ha ha ha! Jag önskade bara att Kissie hade varit med, det hade varit något! Antagligen ännu roligare..

Ni som missade kan i alla fall se det här! Bara därför måste jag läsa hennes blogg igen, gav upp för länge sen då hon är en sån fjortis men detta kan jag ju inte missa!


Happy birthday to me!

I torsdags tog vi vårt pick pch pack och drog norrut. Mössen tog upp bakluckan, hunden och packningen baksäter, jag och Johan framsätena. Så ser det ut när vi ska ut o resa! ;) Det tog i alla fall knappt 7 timmar så det gick rätt smidigt och Sammy va så duktig så! :) Dock va vi sååå trött, Johan hade jobbat natt och sovit 4 timmar ca och sen kört, jag hade gått i skolan hela förmiddagen. Så ja, vid 22 va vi i alla fall hemma! Då fick vi börja med att leta möss i bagaget ;) Dom hade rymt! Haha. Panik! Men vi hittade dom tillslut... Vart i bilen dom vart vet inte jag!

Well well, på fredagen va vi till Uppsala då Johan va på en jobbintervju och jag och Hanna tog en fika på Waynes. När Johan va färdig åkte vi på IKEA o åt lunch o kikade. Sen kikade vi runt på Gränby centrum innan det blev en smoothie för mig, fika för Johan o middag för Hanna på ett café där. Sen släppte vi av Hanna hos en kompis där i Uppala och vi drog oss hemåt. Va hemma vid kl 20, så ja, den dagen försvann också! ;) Sen somnade man ovaggad.

Igår va det min dag!! :D Känns hemskt att bli gammal, hela 22 år! ;) Den dagen firades med lite tårta hemma med familjen mitt på dagen, hälsade på farmor och farfar en sväng och sen va vi även till Medeltidsdagen i Skog o kikade, det va dock inget att hänga i julgranen längre!! Vid 18 va vi hos mormor allihop, där det blev lekar, kräftskiva och sånt skoj. Och jag fick lite mer presenter! ;) Dock blev det bara pengar men det är ju roligt att köpa vad man vill! :D Så efter den kvällen somnae vi ännu mer ovaggade!

Idag blev det en luuuugn dag. Dock tog pappa, Johan, jag och Matilda en sväng ut i skogen där vi plockade kantareller. Lagom jobbigt och en vrickad fot men det va åtminstone roligare träning än promenad, det känns ju inte som att man är där för att träna! :p Dessutom fick vi ihop en hel kasse kantareller!!! Så efter detta blev det lugnt och ikväll åt jag och Tilda kantarellmackor. Tog mig ett bad och såg på film med Matilda lite också... Försöker börja rensa kantareller men det va tråkigt, så får fortsätta imorgon! ;)

Nu ligger vi här i sängen och ska väl sova, imorgon är det lugnt hela dagen men måste rensa kantareller o upp med Sammy och sådär. Sen på kvällen ska vi nog till stan och kankse till gammelmormor en sväng! :) På tisdag bär det av söderut igen.. Varför går tiden aldrig såhär fort annars???

Ja ja.. Godnatt! :)

Musbebbar!

Här kommer en bild på bebbarna, 1-2 dygn gamla.
Längtar tills dom får päls så jag kan se färgerna!! :D


Lilla Sammy!

Tänkte att ni kanske ville se våran lilla valp Sammy! :D
Är han inte bedårande?! ;)


RSS 2.0