Hjälp med transport?!

Jag tänkte bara höra mig för här om det finns någon som kommer åka sträckan Stockholm-Västerås-Alingsås (eller i närheten av Alingsås) eller Västerås-Alingsås eller Stockholm/Västerås-Örebro inom en snar framtid och skulle kunna tänka sig transportera 1-2 möss åt mig, i säkra små lådor såklart, mot en liten summa. :)

*Håller tummen*




Flirt säger hej så länge! : )

Det är, förlåt, skulle vart, våran dag idag!

Jag och Johan hade planerat picknick på klipporna, men så ångrade han sig igår. Så vi va på stan med Melinda och tänkte ta en mysig promenad ikväll o äta räkmackor o så i stället, eftersom vi vart tillsammans 22 månader idag...

Men den planen rök ju nu när han får hoppa in och jobba natt, så han fick EN ledig dag denna vecka då... Känns det som.. Eftersom ikväll jobbar han, inatt jobbar han och imorgon sover han sen ska han dessutom sova tidigt eftersom han går upp kl 5 på fredag och jobbar hela dagarna o sover kvällarna hela helgen...

Varför händer det här alltid mig?
Jag börjar faktiskt lessna nu.. Visst att han behöver jobba sen för han får så några timmar, men denna månad ska han jobba 183 timmar, bra mycket över heltid, och nu blir det 12 timmar till typ. Om jag säger såhär, det känns JÄVLIGT onödigt!!!!!!!!

Jag ha stått ut i 2 år, frågan är om jag gör det i 2 år till, eller resten av livet?


Så där rök min lycka för idag/ikväll... Blir en deppkväll i soffan alltså!



You're hot then you're cold, you're yes then you're no..

Inte så värst "cold" idag dock!! Fy sjutton vad hett det är här nere i väst... :p Nu hade jag velat lega på stranden, om jag hade varit smal och kunnat ha bikini alltså!! Men i stället har jag hängt på stan i tubsockor, kängor, jeansleggings och långärmad tröja. Yeaaah! ;D

Nu sitter jag dock på min balkong (jag önskar jag hade kvällssol men just nu är det skönt att solen är borta....) i skuggan och äter jordgubbar, dricker isvatten och smakar några rutor på den nya marabouchokladen med jordgubb i, över förväntan, verkligen! Men färska jordgubbar är ändå allt! ;)

Jag som kan äta jämt, i stället för att svälta när jag är ledsen äter jag ihjäl mig, men när det är varmt har jag svårt för att äta. Då gillar jag en kall sallad. Eller sushi, had suttit perfekt i kistan idag, men eftersom det är stängt t o m 16 juli så får jag klara mig utan! :'( Ska göra egen nåndag.. Börjar få abstinensbesvär... :p Idag åt vi i alla fall lunch på åkanten, fick myyycket sallad och det va mest den o tzatzikin som försvann ner i magen! : ) Men det är ju bra, så värmen, fortsätt! Då kan man gå promenader på kvällen när det svalnat och man äter inte så mycket ;) Idag ska vi äta en räkmacka till middag! Ska bli goooott. Ångrar att jag inte köpte färska räkor, men köpte i alla fall frysta på lösvikt, mycket bättre än dom färdigförpackade. : ) Ska bli goooott! Sen kanske Melinda dyker upp så vi kan ta en öl/cider (jag gillar ju inte öl, så jag håller mig till min jordgubbscider). Men vi måste städa först, och i den här värmen har man inte sååån värst ork till det. Så det får vänta nån timme till! Men sommarkvällar är ju underbara när det är såhär varmt under dagen, man ska väl inte klaga egentligen, vi har det bara såhär ett par månader om året! Och vintern är fan ännu värre!! Och depprimerande.. Så, YEEEY VÄRME!!! Lite positiv energi där! ;)

Vad gör ni en solig dag som denna då?
Ligger på stranden antar jag, ni som är lediga?! :)




Danmark över dagen!

Mormor ringde i morse och sa att när hon, morfar, syster och kusin ska till Danmark på semester nästa vecka kan jag komma över en dag och hon betalar, hur kan jag tacka nej till det?! :) Så någon dag nästa vecka är det Danmark som gäller! ;) Fyyy vad kul det ska bli. Vill dock ha med Johan men då måste vi ta bil och allt, så får se hur vi gör. :D

Nu ska jag ner på stan och fika med Melinda, jag är sååå seg! :p Sen ska jag hem och städa ur alla skåp, städa hos mössen och i lägenheten. Är jag seg eller vad? Skrev ju samma sak igår. Hahaha!

Well well, får skynda mig nu, Melinda är visst redan i stan. Jag är något seg! ;)

Hej sveeej!

Sova tidigt?

Egentligen är jag inte såå trött, men Johan har lagt sig och så segt sitta uppe själv. Så jag ska nog lägga mig nu. Igår somnade jag två timmar på kvällen sen kunde jag inte sova förens 2 och då hade Johan sovit några timmar.. Riktigt trist! :p

Men imorgon ska jag ta och pallra mig ner på stan igen med cykeln (ge mig lite svalka imorgon!!!!) och ta en fika med Melinda, sen måste jag städa här hemma lite, städa ur skåpen med mjölbaggarna och städa hos mössen. Får ju aldrig tummen ur! Så den större delen av morgondagen går till att städa, men ska som sagt lägga någon timme på Melinda också! ;) Sen är Johan ledig onsdag och torsdag, skööönt. Trist med en ensam helg men han jobbar ju iaf dag, mycket bättre än natt!! Men på onsdag blir det superväder - vilket betyder picknick för oss ute vid klipporna!! :D Ska bli underbart..

Just det, jag ska även fixa en bloggdesign imorgon.
Mår dåligt när jag går in o ser att jag har en vanlig tråkig design! :p Haha!

Men som sagt, nu ska jag försöka sova.
Skriver mer imorgon! :)

Puss o kram
Godnatt!




Jag och Johan på midsommarafton! : )

♥ Lillasyster!

Förra veckan var min lillasyster och hennes kompis här söndag-torsdag, det var synd att det blev så kort tid, kändes som dagarna bara rann iväg och jag saknar henne och resten av familjen heeeela tiden! Det va så skönt att ha henne här, önskar nästan att hon flyttade in, hehe. Grät till och med på kvällen när hon åkt hem, det va så fruktansvärt jobbigt... Önskar dom hade stannat en vecka till.. :/ Nu lär det väl dröja innan hon kommer nästa gång. Men det va underbart att ha dom här.

Jag älskar dig lillasyster!! ♥




En solig dag!

Idag är det riktigt, riktigt bra väder här i Alingsås och jag har varit en sväng in till stan, tog cykeln ner, skrev ut mitt CV och gick och lämnade in det på Belle shoes där dom hade en lapp på skyltfönstret att dom söker folk! :) Perfekt! Så nu har jag gjort mig själv en bra tjänst idag, är nöjd med mig själv idag för en gångs skull. Det jobbiga va väl att jag hade fööör mycket kläder och cyklade som en galning i värmen. :p En ond cirkel det här med att jag inte kan ha mindre med kläder då jag är för överviktig och jag pallar inte träna i så mycket kläder jag har. Haha! Men det är bara att stå ut.. Igår va jag ute och gick i 2 timmar i en tjock kofta och jäklar i mig vad svetten rann sen! :p

Annars har det väl inte hänt speciellt mycket idag, borde städa lite här i lägenheten, städa ur skåpen där mjölbaggar dykt upp och invaderat maten och dessutom städa hos mössen. Men jag tänkte göra det lite senare när det är sämre väder.. :p Ikväll alltså, när det svalnar lite. Men måste väl börja städa på bänken och sådär i alla fall innan Johan kommer hem om en timme, annars får jag väl skäll! ;)

Igår va vi som sagt på en två timmars promenad, eller 1½ timme kanske det var, hittade jättemysiga ställen här ute vid Mjörn, klippor och mysiga gångstigar. På onsdag ska det bli superväder och Johan är ledig så då ska vi ut till klipporna och ha picknick! :D Myyyyyyyysigt!

Annars är det väl inte så mycket mer som händer just idag, jag tror att jag ska försöka blogga lite fler inlägg idag, om några trevliga prylar och sådär! :D Men jag ska inte lova för mycket, jag lyckas ju inte alltid hålla det! ;) Måste lägga lite tid på mössen ikväll, göra ny matblandning, gosa lite och ge dom lite färskmat. Måste åka o handla lite också och laga middag när Johan kommer hem! ;p Puh!

Vi hörs!! :D



Idag satt jag på balkongen med datorn och åt lite lunch och drack iiiiiiskall mango-loka!
Mmmm! :D

Vill du få en stor blogg?

Många drömmer om en stor blogg, men konkurensen blir allt starkare då det är så "vanligt" med en blogg nu, dom som är stora nu har bloggat läääänge och "uppfann" att man kan tjäna pengar på bloggen kan man säga!

Men om du fortfarande är beredd att satsa och vill ha tips så finns nu en ny tidning från PC för alla som jag såg i tidningshyllan här om dagen; Blogg-guiden! Jag ska definitivt köpa det här numret för att se vad det är för någpot. Ett bra initiativ för dom i alla fall, då så många drömmer om detta lär dom tjäna en hel del på den tidningen! ;) Men kul med tips att få en bra blogg även om man inte blir känd. :)

Så gå och köp den om du är lika nyfiken som jag är!



Min nya blogg!

Ännu en gång startar jag på nytt. Tröttnade på min blogg då det inte händer så mycket i mitt liv och det gör det väl fortfarande inte men detta ska inte bara bli en vardagsblogg som dom jag haft innan. Så nu känner jag att det är dags att börja på ny kula! :) Ska försöka komma med lite roliga tips och även om det händer nåt kul i mitt liv för en gångs skull.. ;)

Jag ska inom en snar framtid fixa en design och komma med lite inlägg.

Välkommen hit!

RSS 2.0