År 2010 är på ingång..

Och min design är äntligen uppe! Har vart ett fruktansvärt tråkigt sällskap ikväll bara för att jag skulle hinna få upp nya designen innan det är midnatt och ja, det är ju i sista sekunden får man väl säga! Skulle även skrivit en årsresumé och önska er gott nytt år m.m. men har inte hunnit med detta! Designen har tagit mig måååånga timmar ändå ser den ganska, enkel ut!

Men nu får den vara så, ska dock finslipa och lägga till några saker inatt eller imorgon. Skriver i alla fall ett inlägg senare men det blir efter 12-slaget, så gott nytt år på er!! :)

Kram kram

Det blir aldrig som man tänkt sig..

Jag ska försöka att inte vara allt för negativ i bloggen men jag måste ändå skriva av mig ibland, ikväll är en sån kväll! Oj oj vad vi har städat idag, herregud och det blev så fint! Vi kom iväg 30 min sent till Melinda men det var skönt att få städat. Vi hann vara hos M i ungefär 30 min och äta smörgåstårta och sånt, sen ringer dom från J's jobb, då har han MISSAT på schemat att han jobbar för han har det vikt i sin ficka så siffran knappt syns där viket varit, fan fan fan vad ledsen jag blev! Vi skulle ju hem nu och få besök och vi skulle hinna umgås lite innan nyår nu när han jobbar, idag hann vi ju inte umgås så mycket, vi skulle ju ha kvällen på oss!

Men som vanligt när jag ska ha något att göra och en rolig dag/kväll framför mig så går det i stöpet. Och det är inte bara något jag säger utan såna här saker händer ofta att jag får bli så jävla besviken! Men idag kändes det extra tungt eftersom jag inte får vara med honom på nyårsafton heller.. (Förra året låg han och sov, magsjuk hela nyårsaftonskvällen och jag hade gjort mig i ordning o allt i TIMMAR, slutade med att jag satt och åt för mig själv uppsminkad i pyjamasbyxor framför tvn) förstår ni nu vad jag menar? Inget år börjar bra direkt... Detta är visserligen dagen innan men det här skulle liksom bli kvällen i stället för nyårsafton med honom... Blir så jäkla ledsen! När man inte väntat sig det... Och jag sitter hemma, sååå ofta, jag har liksom inget att göra här nere vanligtvis så jag sitter här hemma varje kväll han jobbar annars men då är jag i alla fall inställd på det.. :/

Så jag kommer väl inte vara så rolig ikväll och ska därför inte heller deppa ner bloggen hela kvällen och har ingen lust att fixa med designen. Men kanske börjar jag fixa designen sen igen när jag ändå inte har något annat för mig men nu är jag bara så sjukt ledsen!

Jag och mitt liv är inte riktigt gjort för att vara med någon som jobbar kvällar, nätter, helger och storhelger och dessutom får hoppa in när det krisar med kort varsel. Och så gräddet på moset, detta!

Vi hörs senare..
Ha en bra kväll!




Behind blue eyes...

I'm working..

Ber om ursäkt för tystnaden, jag jobbar gärnet med min design! Har hållt på hela kvällen igår och hela förmiddagen. Alltså, det ska erkännas att jag blivit lite ringrostig på det här med bloggdesign och jag är inte så jättebra på det ännu så det tar sin lilla tid. Lika så photoshop, jag är ingen talang direkt! Gjorde en header igår men ska snart börja på en ny, blev inte nöjd, den ser så amatörmässig ut så det är inte sant!

Dock har jag en hel del att hinna med idag, städa hela krigsplatsen (även kallad vår lägenhet), åka och äta tårta hos en vän som fyllde år i måndags och sen får vi besök ikväll. Puh! Hur ska jag hinna?! Måste få upp en ny design här idag! Så jag ska försöka göra något halvdant i alla fall så får jag finslipa inatt/imorgon.

Kan ju dela med mig av min första header i alla fall som nu troligtvis inte blir den slutgiltiga headern. Som sagt, den är dåligt gjord och ett "snabbarbete" på 10 minuter ungefär eftersom jag inte hade ro till det igår.

Men jag återkommer så fort jag kan med en ny design, ny inriktning, en helt ny start helt enkelt!

Keep on working...
-.-



HAHA nähä, det gick inte heller! För just det, jag råkade även göra den i "CMYK" dock funkade den på min blogg men tydligen inte här... Humm! Här är i alla fall "länken" till den i riktiga färger (hoppas jag?)
http://thewaytothestars.blogg.se/design/images/2009/header_66843311.jpg


Well, annars kan ni glömma detta!

www.sarahohrn.se

Så, nu fungerar mitt domännamn! :) Så nu kan ni bara gå in på www.sarahohrn.se, lite enklare kanske?

Designen dock, min huvudvärk eskalerade igår till i vad jag näst intill tror va migrän! Så ingen mer dator för mig blev det.. Fick lägga mig till slut när det blixtrade i ögonen! Och så vaknade jag mitt i natten och var tvungen att gå på toaletten, huvudet sprängde och jag mådde illa så jag trodde jag skulle spy! Som tur va somnade jag om ändå och när jag vaknade i morse var det bättre... Det är min nacke/mina axlar som spökar. J masserade mig innan vi somnade en stund och då släppte huvudvärken helt, i 1 minut! Sen va den tillbaka..

Men nu ska jag sätta igång med designen!
Smell ya later!

Förresten, när jag ändå håller på, är det något speciellt ni vill läsa om i min blogg? Kom gärna med tips eller frågor! :)

Egen domän!

Så, nu är den egna domänen på G. Inom någon timme ska bloggen flyttas över till www.SarahOhrn.se ! :) Hoppas allt går som det ska. Jag ska iväg och fira jul med J's familj nu, så jag får se när jag kommer hem om det fungerat. Så efter det ska jag fixa min design, ikväll o inatt, tänkte jag! Det blev inget igår då designadinblogg var nere, som jag tar hjälp av.

Så vi hörs senare och ser hur det gått med bytet och hur det går med min nya design! =) Och nu när jag skaffat en ny domän förstår ni väl att jag kommer bli en riktigt aktiv bloggerska, hope you like it! ;)

Pjusss!



Uppdate!

Nu är jag hemma igen efter en liten sen "julafton" hos J's familj. Dock har inte min nya domänadress börjat fungera än, segt! Men jag ska i alla fall sätta mig och börja fippla med designen nu, får se om jag blir klar idag eller om jag får fortsätta imorgon! Hoppas att domänen kommer upp då också..

Vi hörs imorgon, sov sött!

New name or keep the same....

Nej, jag är dålig på att rimma, jag vet! ;) Sitter här och ska fixa med min design nu och funderar lite på vad jag ska "heta" på bloggen, "Just another ordinary girl" känns lite tråkigt men kanske ska jag heta det ädnå.. Det är ju det jag är! =)

Nåja, ni får stå ut med en konstig design nu under ombyggnaden sen ska jag ta tag i bloggen rejält när jag fräschat upp den lite!

Smell ya later!

Hå hå, ja ja!

Jag har varit lite oaktiv här senaste dagarna, det ska erkännas! Haft mycket för mig helt enkelt! :)

I torsdags hade vi julfest på skolan, julbord och underhållning, supertrevligt. I fredags var det fika och julklappsbyte och jag fick första Gudfadern-filmen! ;) Har inte sett den så det är väl dags nu då.. Vi slutade i alla fall skolan vid 12 och då åkte vi hemåt Hälsingland! Så efter nästan 9 timmars resande (inklusive några korta pauser och en avstickare och en felåkning) var vi hemma. I -23 graders kyla.. Då blev det tacopaj med familjen! Underbart gott o mysigt!! Sen somnade vi rätt tidigt...

I lördags hade mormor bjudit med oss på bowling så vid 14-15 bowlade vi, jag va inte sämst för en gångs skull! Efter det åkte vi hem till mormor och morfar och åt italiensk planka, underbart gott och en massa roliga lekar och sånt, haha! Vi åkte hem runt 22 eftersom vi började rätt tidigt. När vi kom hem såg vi på "Twilight" utom mamma o pappa då, sen slocknade jag för mina ögon gick inte att hålla öppna!

Igår blev det en lugn dag, plockade in julgranen och lite sånt. Dessutom va det nästan snöoväder.. Men vi tog oss iväg till julbordet på Axmar brygga, och jag har aldrig vart med om ett bättre julbord! Det kostade visserligen därefter men det va helt underbart och för mig som älskar fisk och skaldjur främst. Åt mest det, en massa olika lax, makrill, färska räkor, röror, you name it! Sen lite potatisgratäng o oxfilé och till efterätt chokladmousse o julgodis. Det va det godaste jag varit med om, då främst maten! Och underbart ställe, så mysigt. Har bara vart där på sommaren annars (dom har öppet under somrarna bara och sen julbordet) och då sitter man ute på en inglasad del och ser ut över havet. Nu satt vi inte i den inglasade delen men där såg man mest is och en snöyra, hade vart mysigt ändå men vi satt vid den öppna spisen. Rekommenderas varmt till alla som bor i närheten av Hälsingland. Båda julbordet och under sommaren, min favoritrestaurang! När vi kom hem blev det att umgås lite bara innan vi somnade.

Idag åkte jag, J och lillasyster Hanna till Bollnäs, köpte dom sista julklapparna och lite sånt. Åt lunch på krokanen, mm! :) Ännu ett underbart ställe med underbara mackor ;) Snöar även ikväll, det blir en riktigt vit jul i år, det va länge sen jag såg såhär mycket snö. Mysigt! Nu har jag lovat att göra min "berömda" paprikasoppa och vitlöksbröd till middag här hemma och sen ska jag och Matilda baka julgodis. Rocky road och kola. Vi ska även hinna klä granen! Julstämning på hög nivå. Kan knappt vänta till torsdag!!! Som ett litet barn igen nu nrä det blir en riktig jul med snö!! Synd bara att vi ska söderut igen på juldagen.. :( Johan jobbar annandagen sen är han ledig till nyårsafton så det är lite surt att han måste jobba där... Blir en tråkig nyårsafton för mig också men vad ska man göra. :/ Vad ska ni göra på nyår?

Nej, nu blev det långt och tråkigt här och jag måste ner och göra middag. Imorgon ska vi till Söderhamn en sväng och till mormor, sen närmar sig julen. Ska njuta av dom sista dagarna här hemma men ska försöka hinna skriva mer! Sammy äääälskar snön också, har aldrig sett någon så glad över snö.. Han kommer bli ledsen över att åka härifrån!

Ha en bra kväll! :D

Klippa mig!

Nu ska vi ut på promenad sen ska jag klippa mig! =)

Hörs senare.

Tungpiercing, ingen tungpiercing?

Det är frågan...

Jag har (motvilligt) börjat fundera på att ta ur min piercing.. Jag måste erkänna för mig själv att det tär på mitt tandkött att ha den där, hur jobbigt det än känns! Det kanske låter jättetöntigt, det är ju bara en piercing. Men den är en del av mig och jag älskar den, jag vill aldrig ta ur den!!! Haha. Det blir så sjukt tomt... Och vad jag gick igenom för att få den! :P En pärs både med nålen och sen svullnaden, ja ni som har det förstår vad jag menar! ;)

Det känns tyngre att ta ut tungpiercingen än navelpiercingen faktiskt.. Som för övrigt också antagligen måste ut snart, den läker aldrig! Innan växte den ut två gånger, nu tredje gången verkar den inte kunna växa ut (det är väl för mycket brosk i vägen) men i stället vrider den sig åt sidan, jättesnyggt. Och en massa ärr o ärrvävnad, nice. Jag har aldrig kunnat ha den utan att den inte vart läkt, väldigt tråkigt. Och då har jag haft hål sen jag va 18 men små uppehåll mellan att jag tagit nytt.

Imorgon ska jag ringa tandläkaren och boka tid, jag har inte varit där på över 2 år, jag är så sjukt rädd att gå dit och jag är säker på att jag har en massa hål och annat skit. Dels är jag hypokondriker men även när det gäller tänder, och jag är jätterädd sen jag borrade sist då han misslyckades totalt. Första gången gick bra men andra, den skapade tandläkarskräck, jag va inte rädd innan! Och nu när tandköttet känns konstigt ibland, dels pga piercngen blir jag orolig för allt mna kan få, tandlossningar och skit! Men det återstår att se, får ta tummen ur och gå nu. Men sen kostar det ju också en del, det är väl den största anledningen. Nu lär jag väl få punga ut miljoner på lagningar o sånt! Haha. Men jag känner att jag måste ur med piercingen innan dess också, jag kommer få skäll!! Jag vet ju att tänderna förstörs.. Men shit vad det känns jobbigt att ta ur den!

Nej, nu ska jag inte tjöta mer utan sova! :)
Godnatt



Jag bjuder på den! ;) Haha

Plötsligt så händer det!

Jag tävlar för fullt i jukalendrar och lite andra bloggtävlingar såhär inför jul och för några veckor sen var jag med och tävlade i Maritas frisörblogg om en Osis Dust it! Och jag vann en! :D Yeeey. Underbart! Den produkten är så nära magi man kan komma! Haha. Nej men den är underbar.

Så jag är sååå glad.
Jag har sällan tur om man säger så!



It's up to you!


Nu skulle jag behöva lite hjälp, det är så att jag ska byta namn på bloggen (men kommer vara kvar på samma blogg såklart!), eller adressen i alla fall. Namnet på den just nu är "Just another ordinary girl.." och det är helt okej men det blir lite för långt i adressfältet känner jag. Även den jag har nu är lite väl långt.. SarahOhrn är ju mitt namn men väldigt tråkigt.. Några tips?? Främst för adressfältet men kanske döper jag hela bloggen till det, vore roligt med ett namn som representerar just min blogg! Men det är himla svårt att komma på alltså.. Och i mitt huvud står det still! Så jag tar mer än gärna emot förslag! :)

Läslus!

Jag är inte så mycket för att läsa, längre. Varför vet jag inte, när jag var liten läste jag flera böcker i veckan, jag läste jämt. Böcker från Pollux och Läslusen som jag var med i bland annat! Men sen har det dött ut, men har jag väl börjat läsa en riktigt, riktigt bra bok så är jag fast. Som "Shopaholic"-serien, efter att jag läste den första var jag fast och har läst hela serien i streck. Och även Sophie Kinsellas andra böcker. Jag älskar dom!

Men den här boken, L.A. candy av Lauren Conrad är jag bra sugen på att läsa. Jag älskar ju "The Hills" och den här boken verkar dessutom riktigt bra. Min typ av bok! Så jag måste nog införskaffa den snart. Någon som läst den?



Jag är också sugen på att läsa dom böcker Twilight baseras på, funderar på att köpa den första på ljudbok för att kunna lyssna på när vi åker hem på fredag och ska åka bil i sådär 7 timmar ungefär. Det här är väl den första boken, "Om jag kunde drömma"? Vad tror ni? Är den boken bra?

Bingolotto-kväll!

Nu är vi hemma sen några timmar tillbaka. Kom hem med lite saker från julklappsoutleten, det fanns en hel del okej saker, dock var det julklappar så ni får inte se ännu! ;) Hittade även 70% utförsäljning av Frank Dandy-underkläder där, dock va alla i storlek S... Hur många är det inte som har M, L eller ännu större?? Jättetråkigt att man inte kunde köpa något, dom kostade 100 kr st. Superpris ju och jag älskar Frank dandy! Well well, inget att göra åt det.

När vi kom hem tog vi en promenad med Sammy runt savannen och köpte med oss en varsin chai-latte, den satt fint. Sen blev det potatisgratäng och lövbiff till middag. För en timme sen gick Johan till jobbet så här sitter jag nu, hehe!

Tänkte för övrigt testa den Marabou vinter idag men tyvärr fanns den inte på maxi! Då blev jag såklart sugen på att köpa en annan smak, men på vägen dit fick jag upp i huvudet: "Är det värt det? Tänk på sommaren Sarah, tänk på snygga kläder och snygg kropp", då vände jag och vi åkte hem, utan några godsaker!!! En poäng till mig! Så ikväll blir det keso och kanel och kanske en knäckemacka med räkost när jag blir hungrig eller sugen. Det går i alla fall framåt måste jag säga, börjar kännas som att jag kanske kan lyckas med något, sakta men säkert. Fast jag har ångest att åka hem nu över jul, träffa folk jag inte träffat på nåt år eller så kanske och med familj och allt, känner mig så misslyckad när ingen annan i släkten är direkt överviktig! Alla är inte supersmala men ni förstår.. Men jag är ändå nöjd över att det går framåt för mig som person även om jag inte gått ner i vikt ännu. Men jag har heller inte gått upp i vikt något sen i somras när jag kom upp till den vikt jag lovat mig själv att aldrig nå, några gram ifrån och sen dess har jag hållt mig där och faktiskt inte ännu kommit upp på den vikten och det är alltså **.8 och **.9 vi pratar om att det ligger på men jag lyckas hålla mig under hela tiden!!! Annars skulle jag bryta ihop.. Så nu ska det neråt också. Skulle ju lyckas en del till jul men, huvudsaken är att jag klarar det till sommaren nu som tänkt! Kommer inte hinna gå ner 30 kg på 6 månader men, så mycket som möjligt!

Oj, vad långt det blev nu.
Nog för mig på en stund!

Ska spela bingolotto här för mig själv ikväll, blev så sugen så jag köpte mig en bingolott. Lite mysigt. Tänkte vinna en bil eller en resa nämligen. 1 miljon går också bra! Så vi hörs sen när jag vunnit, eller lite innan!

Tävla om två nitarmband!



Nu har Viktor en tävling där två supersnygga nitarmband står på spel! Missa inte den. :)
(Klicka här)

Glad tredje advent!



En adventsljusstake jag gjorde förra året, ruggigt amatörmässig men den får duga så länge! ;) Dock fanns inte den fonten jag hade på min gamla dator här så jag fick byta när jag skulle ändra till "tredje". Ska försöka göra en snyggare sen och lägga in tänkte jag! Om jag nu lyckas... Är väl inte så mycket mer kreativ nu än förra året, haha!

Julklappsoutlet!

Nu är det dags för mig och J att åka iväg till Nääs fabriker på julklappsoutlet. Fråga mig inte vad det är för jag har ingen aning men tydligen en lokal på 1300 m2 med varor till billigare pris, olika märkesvaror och presentartiklar. Kan ju bli spännande! Dock är jag lite orolig att det är urplockat eftersom dom har haft öppet sen 1 december men dom ska ju även ha öppet till den 30 december så det kan ju inte vara helt dött! Så får se om vi gör några fynd..

Sen ska J börja jobba vid 17:40 igen så vi måste väl hem och hinna äta middag innan det också. För mig blir det en lugn kväll, plugga mer tenta men jag känner nästan att det är onödigt att göra den för jag kommer absolut inte att klara den, så enkelt är det! Då kan jag lika gärna vänta till i januari..

Annars blir det en lugn kväll i alla fall och ska försöka blogga lite mer!

Vad ska ni hitta på en söndag som denna?

Tredje advent och lucia..


Dagens bästa citat!

Klockan är bara 01:22 och jag har redan läst dagens bästa citat på ett forum! Om än lite vulgärt och kanske jag är lättroad men jag dog av skratt, helt allvarligt.

"Ehhh... är din pojkvän en myrslok? Eller hur kommer han åt g-punkten... som sitter några cm in i slidan.. med tungan?"

Den är ju så klockren! "Ehhh.... är din pojkvän en myrslok?" HAHAHA.
Förlåt mig, jag kanske bara är trött o lättroad..


Bild hittad på Google

Gulligt eller pinsamt?

Den omdiskuterade idolfinalen igår, där Eriks flickvän kommer upp på scenen under "finalnumret". Jag är lite kluven. Alltså, självklart är det gulligt och dom ser väldigt glada och söta ut ihop. MEN! Jag tycker att det blir lite pinsamt ändå, hon kommer själv uppspringandes (som man ser snabbt där), hon blir ju inte upptagen på scenen som hans pappa t ex. Det hade vart finare om hon satt sig igen och han fått köra klart numret, hon klänger lite väl på honom och visar upp sig, tycker jag! Men det är ju min åsikt.

Vad tycker ni?



Marabou vinter?

Idag har jag och J vart på lite promenad i alla fall, har blivit en 40 minuter allt som allt. Det får väl vara okej! Imorgon ska det bli längre och så ska jag testa mitt nya träningspass jag gjort då. Tänkte dock va nyttig ikväll, äta keso och sånt men det är inte så lockande. Vi åt thaimat till middag dessutom, dumt dumt.

Men nu blev jag sååå sugen att testa den nya Marabou vinter, har tänkt testa den ett tag men det har inte blivit av. Dock vet jag inte om jag orkar gå och köpa det! Haha. Dagens i-landsproblem. Men är den god, någon? Inte för att det hjälper mig, alla har ju olika smak men jag brukar gilla såna där speciella smaker.

Dock kanske det får bli en annan dag, kanske imorgon. Ska hålla mig ikväll!


Nyårslöften!

Jag är dålig på det här med nyårslöften och håller dem aldrig.. Men nu har jag satt upp några enklare mål för 2010, som jag vill nå och därför inte vill känna några krav! Så jag hoppas att jag kan lyckas med dem i år.



Ingen julkalender

Jag måste be om ursäkt för att jag inte har någon kalender här som det var tänkt, med julklappstips. Men det blev lite mycket när jag låg sjuk i 2 veckor och så vidare.. Så ni får klara er ändå! Men jag kommer ha en tävling vid julafton, håll utkik!

Och ni missar väl inte att tävla om en valfri tidningsprenumeration värd 450 kr här?
Tävlingen avslutas den 20:e december, i samarbete med Market2Member och Tidningskungen!





Önskelista!



Beach 2010 - here I come!

Eller? Undra hur många år jag sagt det nu.. Men kanske är 2010 mitt år! Senaste bilden jag har på mig (som jag själv har och har sett nu) när jag var riktigt smal och snygg (förutom att det va halloween, haha) var för precis 10 år sen då, år 2000! Så kanske är det mitt år nu! Man kan ju hoppas. Men det går ju sådär alltså.. Det är svårt att äta nyttigt och någorlunda billigt när man hatar bönor och sånt.. Och när man inte alltid orkar göra mat när man kommer hem och har fullt upp innan J ska iväg till jobbet, men jag måste bättra mig. Jag tar gärna emot fler tips på god, nyttig o enkel mat! Måste få bukt med detta nu.. Men ännu större är problemet med att äta godsaker varenda vareviga kväll, måste få bort det. Vissa dagar funkar det med keso i stället men inte alltid.. Måste få bort det där att jag måste äta, men det är för att jag sitter ju hemma i stort sett varje kväll, har inte så mycket annat att göra och då blir det en rutin för att jag är uttråkad också, jag gör ju inget annat än går i skolan och sitter sen hemma, ensam eller med J om han är ledig.. Usch!

Men nu sitter jag i alla fall och gör ett träningsprogram jag ska köra varje dag! Sen ska jag bli bättre på att promenera, det behövs nu när Sammy blivit större också. Det jobbiga är när han möter hundar, jag får skavsår i händerna och orkar knappt hålla honom längre, så det gör att man inte vill gå ut.. Måste få bukt med det också!

Finns det något intresse kan jag dela med mig av mitt träningsprogram här när det är färdigt. Ska hitta en bra låt också som funkar bra och är peppande när man tränar. Har du några tips på bra övningar man kan göra hemma utan några direkt hjälpmedel eller på bra låtar att träna till, så är det välkommet!

Men jag måste slå ett slag för mig själv att jag lyckats komma ifrån det riktiga sötsuget ganska bra. Självklart blir jag sugen ibland men jag känner inget direkt behov av att köpa hem choklad och läsk längre. Köper J hem dock så är det svårt, då kan jag ta ett glas eller så men dricker inte alls som innan, då det blev flera flaskor i veckan och massa godis. Nu är det min chokladkalender som gäller bara! Men chips (vilket också går bättre nu men ibland faller jag, som i helgen), dipp (min stoooora last) och feta saker är my cup of tea! Inte bra...

Återkommer med fler inlägg under dagen! :D

Och alla nya läsare, välkomna hit, hoppas ni kommer gilla min blogg.
Jag ska bli mer aktiv nu..



Jag ber om ursäkt..

Jag skulle ju lägga in några fler inlägg ikväll, bl a med min shopping. Men min kamera måste ladda under natten såg jag och nu är jag jättetrött, desdutom har dom liveband på krogen som ligger vägg i vägg. En gång i månaden sa dom innan vi flyttade in, pyttsan!! Varje helg och denna helg två dagar!! Så nu har jag ett liveband i vardagsrummet, kan ju va trevligt, det är i alla fall bra musik idag men nu vill jag sova. Om en timme slutar dom äntligen..

Ska försöka sova redan nu dock! Tänkte hålla mig vaken till 3 när J slutar men det blir inget med det. Men det är så tråkigt att vakna tidigt när han ändå sover halva dagen och sen är man här hemma, tiden går, han går till jobbet, jag sitter här och ruttnar ännu en kväll och så flyter det på. Don't you just love being alone?!

Men det är sånt man får ta, jag visste hur han jobbade innan men jag trodde aldrig det skulle bli såhär jobbigt, när man inte känner speciellt många och inte har familj och gamla nära vänner här.. Inga som känns som ens riktiga, riktiga vänner, alltid är det nåt känns det som.. Börjar bli less på skolan och blir på dåligt humör pga vissa saker..

Well well, nu skulle jag sova ja, inte gnälla!
Hörs imorgon, jag lovar. Fler roliga inlägg då.
Sammy har redan somnat på golvet och jag ska lägga mig o se lite "The Hills"
- Jag heter Sarah och är en serie-missbrukare!
- Hej Sarah!

Vad tror ni det va i mitt paket jag fick hem idag förresten?
Roligt med gissningar!




Kraaaaam

Och vinnaren av Idol 2009 är....

Erik!!



Helt rätt om jag får säga det själv.
Han sjunger riktigt bra och har utvecklats något otroligt.

He's a lucky man! ;)

Idolfinal!

Jag har helt ärligt inte alls följt idol detta året, av någon anledning, dock har jag sett några program. Men ikväll är det final och jag och Sammy är ensamma hemma eftersom J jobbar, så nu har jag myst ner mig i soffan med ett glas vatten, chips och en ny smak B&J! ;) Det började ju bra i alla fall? Hehe.

Vem hoppas ni vinner ikväll? Jag vet inte riktigt eftersom jag inte sett alla program, gillade Erik mest innan dock..



Ny design!

Uhh, är så trött på min design. Den ser ruskigt amatörmässig ut! Dock lär jag väl inte kunna göra något bättre nu då jag haft en paus från photoshop och bloggdesign bra många månader nu, tröttnade lite. Förutom i skolan när vi har photoshop då! Men, tänkte ta tag i detta ikväll och inatt, om jag orkar! I alla fall börja lite.. Men under helgen ska jag ha en ny, snygg, julig design! :D

Så vänta ni bara... ;)




Ni glömmer väl inte att tävla om en tidningprenumeration värd 450 kr här? :)



Julklapp till mig själv! ;)

Hihi, jag har handlat en julklapp till mig själv precis. Hittade en übersnygg väska på Friis & co igår, men idag va den slut! :( Så jag letade lite och på Chique hittade jag en väska med samma namn, den ser inte exakt lika ut men i stort sett. Så nu är den beställd, and I love it! :D Hoppas den är lika snygg i verkligheten. Jag har vart utan väska för länge nu, har en weekendbag som jag tar när jag har med flera skolböcker och så men onödigt att släpa den när jag bara har några saker, så nu äntligen ska jag få ha en handväska att fylla med mina små prylar och min laptop kan få följa oftare! ;)

Hoppas den kommer på måndag!!

Vad tycker ni?






Har även shoppat lite annat idag + fått hem ett paket! Så ni ska få se vad detta är senare. Allt utom julklapparna till familjen förstås. Eftersom båda mina systrar antagligen läser här! ;) Men det får ni se på julafton, hihi. Jag är supernöjd!! :D


Vinn en tidningsprenumeration!

Vill du vinna en tidningsprenumeration till dig eller till någon i julklapp? Då har du kommit rätt!

Här kan du tävla om en valfri tidningsprenumeration (värd 459 kronor) från Tidningskungen. Skulle jag själv vinna skulle det bli ganska svårt att välja tidning måste jag säga, då jag har många favoriter som finns där, men troligtvis skulle det bli DigitalFoto, MacWorld eller någon modetidning.

Tidningskungen.se finns över 1300 erbjudanden på både svenska och utländska tidningar. Du får alltid de bästa erbjudandena och dessutom avslutas din prenumeration när du fått det antal nummer du beställt. Så inga krångliga bindningstider eller uppsägningar att tänka på.

För att vara med och tävla:
- Klicka in dig på Tidningskungen och skriv sen en kommentar i det här inlägget vilken tidning du skulle välja om du vann
- Bli gratis medlem på Market2Member om du inte redan är det (om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)

LÄTT SOM EN PLÄTT!
;)

Tävlingen avslutas den 20 december.



P.S. Hade du tänkt köpa dina julklappar på nätet i år? Då kan du göra som tusentals andra medlemmar hos Market2Member (som jag!) och få gratispengar tillbaka!!! Allt du behöver göra är att besöka deras sida innan du går till en nätbutik (t.ex ellos, CDON, Tele2, Bokus, Apple (i-Phone!) Nelly och hundratals andra butiker...) så får du en del av köpesumman tillbax helt gratis, direkt in på kontot! Smart va?

Nyvaccinerad, snö och julmarknad!

Pjuh, vaccination igår, och jag är sååå rädd för sprutor så jag satt och grät innan nästan, he hehe he! Töntigt, jag vet, men det är så jobbigt!! Det sjuka är att jag klarat av att pierca tungan och jag har inga som helst problem med att ta blod ur armvecket.. Men just stick i fingret och sprutor, uhhhh! Men det gick bra, och dt va ju pensionerade sköterskor som jobbade så det kändes väldigt säkert när dom jobbat så länge och dessutom va hon suuupergullig o trevlig så det gick jättesmidigt!! Hon skulle gärna få ta alla mina prover o sprutor i framtiden, hehe! :) Bästa sköterskan jag nånsin träffat.. Så som sagt, det gick smidigt, förutom att hon tog i höger och jag är högerhänt. Igår kväll började smärtan i muskeln komma och inatt kunde jag inte sova på "min" sida, som är enda sidan jag kan sova på!!! Så jag somnade riktigt först kl 7 i morse. Ont i kroppen o mådde dåligt då men nu mår jag bra. Bara fruktansvärt spänd o ont i armen, axeln och nacken och därav huvudvärk! *peppar peppar* hoppas det inte kommer sen nu bara! ;)

Annars då, igår kväll snöade det också en hel del, stora snöflingor! Så mysigt. Men inget av det ligger kvar idag, såklart. Jag vill ha minusgrader och snö nu! Som håller i sig... *snälla tomten*

Är hemma från skolan idag också, lite onödigt kan tyckas men vi ska baka och jag kan inte använda min högerhand? Tror att jag mest är ivägen! Dock ska vi till skolan en sväng sen och lämna några saker till loppmarknaden och jag tänkte kolla in i lanthandeln där jag ska stå! :) Känns sååå surt att ha missat detta nu när jag vart sjuk i 2 veckor, det är ju nu man får ett break från plugget och jag är sjuk?! Jippi! Och imorgon är det dags för marknaden, då ska jag i alla fall dit och stå och sälja! :) You bet!

Nu har jag ätit frukost, ska snart göra mig i ordning, ta ut Sammy, väcka Johan och åka ut till skolan. Sen blir det mys med hyrfilm och dipp o morötter ikväll! Till middag blir det troligtvis paprikasoppa och vitlöksbröd, godaste maten ever!! Om inte Johan har andra planer.. Filmen vi ska se blir troligtvis "Flickan som lekte med elden" då vi inte sett den än. Om den nu finns inne vill säga! Alla vill väl hyra den nu! ;) Vill se den och sen se "Luftslottet som sprängdes". Älskade nämligen "Män som hatar kvinnor". Annars ska vi se Ice Age 3 om inte den finns, hehe ! Wonderful! Jag älskar Ice Age, speciellt ettan, men hoppas trean är riktigt bra också! ;)

Nu ska jag skriva en önskelista till mamsen.

Och just det, det har inte blivit några julklappstips då jag ju vart dålig dom senaste dagarna. Nu känns det lite lönlöst, 4 dagar sent, men jag ska fundera på det! :)

Jag saknar mitt hår!!

Jag har börjat vänja mig rätt bra vid mitt korta hår, jag gjorde ju en ganska drastisk förändring för att vara mig för drygt en månad sen. Det kändes sådär men bättre och bättre, skönt att få bort allt slitet.

Men så satt jag nu på skolan och kollade igenom fotomappen, där Louise fotade mig innan jag klippte mig och gud vad jag började sakna mitt hår!!! :(

Hehe, men jag ska låta det växa ut lite, ska toppa det ofta dock. Dags för klippning nästa vecka igen. Så det håller sig i någorlunda skick. Men det är redan torrt och slitet igen.. Trots att jag sällan plattar håret och använder hårprodukter.. :/





Här är nu efteråt, har ingen riktig bild dock, bara cam:


RSS 2.0