Silvia har fått bebisar!

Förstå min förvåning igår när jag fick veta att min nyinköpta mus är gravid! Tyckte hon va tjock och nu hade hon tydligen vart på rymmen innan jag fick henne. Det KAN vara inavel men det behöver inte vara det.... Dock spelar det ingen roll så länge dom inte avlas vidare på. Så honorna ska jag behålla! Och sen ev sälja några... Hanarna ska jag dock inte behålla tror jag, problemet är ju o ta bort dom! :/ Men får se hur många hanar det är, är det bara 2-3 st kan jag behålla dem. Hoppas inte Silvia äter upp dom bara! Kikade ner idag o såg 8 eller 9 små rosa bebbar! Åhhh.. Jag är kär!!

Well well, ville bara berätta denna bitterljuva story! ;)




Silvia som bebis!

Efter många om och men!

Nu har det hänt en hel del sen sist jag skrev... Till att börja med har vi äntligen flyttat, jag trivs riktigt bra i lägenheten och läget är perfekt! Det jobbiga är väl trafiken ibland på nätterna och frid och fröjd som man bor granne med! ;) Men värst va det igår när det va liveband, tur det bara är en gång i månaden. Man kunde tro att dom va i mitt vardagsrum! :p Annars har det krånglat en hel del med lägenheten också men det börjar lösa sig, hoppas jag. Men det är klart, lite ångest får man, byter ner sig rejält i standard och allt krånglar men den är mycket mysigare än den gamla, nybygda, sterila lägenheten. På ett annat sätt! Men ge mig mitt badrum tillbaka, alla hela saker, diskmaskinen o tvättmaskinen!! Jag har inte kommit in i det här med att diska för hand igen, jag hatar att diska!!! Och att inte kunna tvätta när man vill. Buäää!! Hahha. Snacka om att jag är kluven över den här flytten. Men kanske är det värt när vi sparar 2500 kr i månaden på hyra...

Sen har jag även börjat skolan, media och kommunikation på högskolenivå denna gången fast på min gamla folkhögskola som jag gick förra året. Helt underbart kul är det! Sååån stor skillnad motför att läsa "samhäll" på gymnasienivå alltså. Det är det dummaste val jag gjort i hela mitt liv... Men äntligen får jag läsa nåt kul! Det enda jobbiga är att jag inte är smart nog för vissa teoretiska ämnen känns det som ;) T ex medie- och kommunikationsvetenskap är det svåraste, jag kan verkligen inte säga nånting! Hoppas jag lär mig.. Dessutom måste jag bli mer kreativ och fantasifull, det verkar helt dött där inne. :p Men video och foto är sjukt roligt!!!! Jag har ju fotat innan men är inte alls bra på det och nu får jag lära mig från grunden, inställningar och sånt så jag förhoppningsvis kan fota ännu mer. :D Så nu ska jag försöka hålla den här bloggen igång med bilder och uppdateringar, om skolan om inte annat. Det lär väl hända en del kan jag tro! :) Ska även börja leta praktikplats, frågan är ju vart... ;) Vet ju inte vad jag kommer gilla allra bäst tills dess men funderar på en PR-byrå eller en tidning. Någon som har andra tips?! :D Som har med media att göra..

Vad läser vi för ämnen... Vi läser svenska/journalistik, information som yrke, medie- och kommunikationsvetenskap, mediekunskap, medierätt, datakunskap, photoshop, webb, foto, video, grafisk formgivning och sen även livsåskådning och idrott. Att man aldrig slipper denna idrott!!!

Men som sagtm det är riktigt roligt. Men det allra roligaste som hänt sen sist är att vi fått hem lilla valpen, Sammy! :D Han är helt underbar.. Självklart riktigt jobbig också men det är det värt! Ångrar aldrig att jag tog honom.. Han kom in här hos oss direkt och är visserligen inte helt rumsren men det går framåt!

I fredags va jag och Johan iäg på kräftskiva och Annah hade Sammy hos sig ett dygn där. Skönt i och för sig att komma iväg ensamma och sen få sova igår morse! =) Men när jag vaknade saknade jag honom till döds... Men det va en trevlig kräftskiva, tack Sarah o Mattias! Sen igår va det en ganska lugn dag, gick på stan o fixade lite. Johan fick en present av mig (en vecka försenad födelsedagspresent). Men vi har fortfarande inte haft råd o fira våran 2-årsdag som va förra måndagen. Så det kändes inget speciellt alls.. :( Tråkigt! Men men, thäts lajf!

Sen tog Johan extrajobb igår kväll o inatt så jag o Sammy satt hemma o åt popcorn tillsammans! :p Och gick på små promenader... Sen vid 06:30 kom Johan hem och så tog dom en liten promenad så jag fick osva ut till efter 9 eftersom Sammy är så morgontrött! ;) Sen va vi ut på en morgonpromenad. Och han fick träffa en kompis! Han älskar andra hundar, måste hitta någon han kan leka med. Det va en man som va ute och gick med sin schäfer och det är en undedrift att kalal honom STOR! :p Sammy blev lite rädd när han morrade först men sen va han jättesnäll mot honom så han blev glad att träffa en annan hund i stället. Men han är lite stor så han va för hetsig och Sammy är ju så liten i jämförelse.. :p Men nu har jag sett Sammy depprimerad på riktigt för första gången!! Lilla gubben, han gnällde efter sin nya kompis när dom gick.. :( Hoppas dom möts en till morgon!

Idag blir det till att städa o fixa bara Johan vaknar, om 2 timmar ungefär. Sen vid 17 kommer hans mamma o låtsaspappa och firar honom, sen tar dom med sig Sammy hem då han ska vaccineras av deras veterinär imorgon! :( Jag vill ju också vara med när min lilla valp får spruta! :'( Och kommer bli så tomt utan honom ännu en natt... Fy!!

Men snacka om att det är skönt att han kan åka bil utan problem. På torsdag ska vi nämligen hem till min familj och Sammy ska med, han har gnällt dom första 30 sek han åkte första gången (förutom när han hämtades då) och sen har han vart tyst. Han ligger bara o sover! Helt sjukt skönt... I alla fall nu när vi har Johans mammas kombi.. Det blir värre nu när vi ska byta tillbaka till Johans bil och han ska ha bilbälte. Ska testa det imorgon! Hoppas verkligen att det funkar det också. Men skönt att han inte är åksjuk i alla fall... Men som sagt, hoppas han trivs lika bra i att åka i bilbälte annars blir det problem...

Well, nu ska jag inte skriva mer, blev väldigt långt detta!
Puss o kram!

Frulle!

Nu blir det en liten frukost, bestående av yoghurt med blodapelsin, guava, mandarin. Rostat morotsbröd med ost o paprika på och en kopp grönt thé. Kanske inte det nyttigaste men jag försöker! Dels att ens börja äta frukost och så lite nyttigare... Jag börjar om på nytt, idag igen, yey! Haha. 136751471832 gången.. Känns rätt lönlöst!

Ska kolla sista säsongen av The Hills nu till frukosten! Ihh! :)

Blev förresten inget Rosenström igår...




Göteborgskalaset!

Eller som det numera heter, Kulturkalaset. Och Way out west-festivalen som är samidigt.. Där va vi igår, dock inte inne på Way out west, fööör dyrt! Men jag och Johan åkte in för att träffa Eve och jag visste faktiskt inte ens att dt va kulturkalaset. Såg det på en skylt när vi åkte in. :p Och jag har troligtvis aldrig sett så mycket folk i Göteborg, ens på tidigare kulturkalas. Fast brukade hålla mig hemma när det va såna saker i Gbg, det är för mycket folk för mig! :p Men vi såg i alla fall Europe på avenyn, det va gratis. Riktigt bra va dom!!! Sen åt vi subway innan jag o Johan åkte hem vid 23 då parkeringen gick ut (25 kr timmen, hej rikemän! Fruktansvärt onödigt såhär i efterhand :p)

Idag har jag en äcklig huvudvärk o mår illa (nej, jag drack inte en droppe igår), vet inte vad det beror på. Sanna vill ha med mig på Björn Rosenström i Herrljunga ikväll så det lutar väl åt det.. Trist att Johan alltid ska jobba när det är sånt här så han kan inte hämta mig heller! :( Han ska ju upp 05 imorgon så hoppas jag tar mig hem på annat sätt... Kanske inte blir kvar till 02 heller! Men har inte riktigt bestämt mig, dock är det väl inte så kul o sitta hemma, fast jag vill ju va med Johan! :( Men jag vet, jag ska inte tänka så, jag är alltid med honom och han går ju utan mig ibland så....

Ska vakna till och fundera lite över hur jag ska ha råd och orka! Fan, jag va så lättad för jag skulle för första gången på länge få pengar över nästa månad... Om vi säger såhär, det handlade om ca 1000 kr. Vet ni vad som dimper ner i lådan igår? En räkning på samma summa! Vad är oddsen?! Ett företag som skickat en räkning + påminnelser till min gamla adress och dessa har inte eftersänts till mig, jag har alltså inte ens fått första räkningen och poff, så får man ett från kronofogder med räntor o avgifter pålagda. En räkning på 200 kr har blivit över 1000 kr. Kul, kul, KUL!!!!!!! Fan vad less jag blir... Kan dom inte kolla upp att man bor på den adressen när dom skickat räkningar i 9 månader?! Varför väntar dom så förbannat länge med o skicka det vidare då?! Och dessutom, kronofogden hittade ju min adress direkt och dom kan ju kolla o se att jag inte bott på den adressen sen september förra året (räkningen skickades i december).. :SKA det va så förbannat svårt! Stress, stress, stress... Nej, Sarah Öhrn kan ju inte få slappna av och må bra och SPARA lite pengar för första gången, inte då......

Ja ja, nu ska jag inte va sån. Men inte konstigt man har huvudvärk! :)
Återkommer om Rosenström imorgon eller så ;)

Heidi Montag - Higher!

Haha, Heidi från The Hills har gjort en musikvideo, eller ja, hennes man Spencer filmade. Hemmafilm ungefär... Riktigt dåligt! Och människan kan inte dansa... Hur kan man ens visa upp något sånt här?! My god!!







Och appropå The Hills, kika in den här länken! Det är Lauren och Audrinas hus mäklarannons. Snacka om underbart hus, ge mig! :D

Jag hatade dom här serierna innan men nu har jag fastnat totalt för The Hills. Och förstått att det är en realityserie, tänkte jag också att den är lite väl "verklig" för att vara helt efter manus. Så nu ska jag snart se klart dom två sista säsongerna :D Hehehe.. Har dock inte sett Laguna beach (när det gick förut såg jag kanske nåt avsnitt) men när jag sett klart The Hills ska jag titta på The City. Fy vad jag drömmer mig bort när jag ser The Hills, dom har mina drömjobb och lever mitt drömliv i USA! Damnit!!! :)

Nu händer det en del!

Eller inte.. Johan åkte till Karlsborg med hemvärnet i morse vid 06:00 och jag kunde inte somna om så jag har vart vaken sen dess.. Lagom rolig dag! Det enda jag gjort är att jag vart till stan o ätit med Melinda sen handlat. Choklad! Jag skulle ju vara nyttig ja.... Dock är ju inte mitt problem sötsaker, choklad har jag varit sugen på sen i torsdags och fortfarande inte ätit. Nu efter några rutor är jag less.. FETT är mitt stora problem! :/ Och det är svårare att ersätta än sötsaker när man vill ha den söta smaken >< Well well, nu sitter jag och tittar på Paris Hilton my new BFF på tv och sen är det Kate och Leopold efter detta. Så det blir väl det... Johan ska tydligen ha övning till 3 inatt så får inte ens prata med honom idag. Säkert inte imorgon heller.. Hatar den där förbannade hobbyn!!!!! Men han måste ju få göra det han tycker är kul, önskar jag hade råd med min hobby, ridning.... Men jag är för feg för att ens komma igång igen, har inte råd att gå på ridskola och den enda bra ridskolan här måste jag ha körkort för att komma till... Ja, rätt kört alltså! :p

Men för övrigt ska vi flytta nästa vecka bara vi lyckats få dörren i nya lägenheten lagad :) Ska bli skönt att få det gjort innan skolan börjar! Sen får vi ju en valp så fort vi flyttar in också, skynda skynda. :D En jättesöt golden & border collie blandras :D Iihhh! Han har inget namn än dock. Bra med en hund för mig, då måste jag ut + att jag kan börja träna agility. Fast det dröjer ju ett bra tag innan han är gammal nog för långa promenader och agility. Dock ska vi gå lydnadskurs i oktober! :)

Snart börjar skolan också. Bara två veckor kvar.. Jag börjar faktiskt ångra mig, vill inte! :/ Jag passar inte in på den utbildningen.. Kommnikation, jag hatar att prata framför folk och det förväntar dom sig och alla brukar va väldigt framåt där. Vad ska JAG göra där då?! Börjar fundera på att skita i det men kan ju inte göra det heller.. Fan! :/ Dessutom kan jag inte stå framför folk med det här självförtroendet... Att jag aldrig kan få tummen ur o gån er i vikt. Nu är det försent, IGEN! Kommer stå där framme som en röd köttbulle o prata om mig själv första dagen, fy fan! Dessutom är dom alltid så hurtiga och ska göra en massa sportiga saker, jag då, jag tänker inte ens ha idrott. Inte för att jag inte vill röra på mig utan för att jag HATAR idrott i skolan!!! Alltid gjort, kommer alltid att göra.. Fan, vilken ångest jag fick nu.. Jag vill inte längre.. :S Det är nog inget för mig ändå!



RSS 2.0