Söndagen kommer, söndagen går!

Som vanligt.. =P

I morse sov jag så skönt så jag märkte inte att J kom hem, tog ut Sammy eller att han la sig bredvid mig. Sen vid 09:30 ungefär vaknade jag, låg en stund, blundade och tänkte att jag skulle bara ligga där lite innan jag gick upp. Öppnade ögonen och trodde klockan kanske blivit 10 eller nåt... Gick upp och gjorde frukost, satte mig vid tv:n och vilken chock när jag såg att klockan va 12:30!! Haha...

Sen när J vaknade va vi ut på promenad i en halvtimme, sen köpte vi pizza. Lite dumt nu när jag ska ner i vikt, jag har slutat med allt men pizza är det svåraste tydligen! =P Dock äter jag det mycket mer sällan nu ändå men.. Blir sur på mig själv, vill ju ner så mycket som möjligt till sommaren och då måste jag skippa ALLT! Men ett steg i taget, antar jag...

Nu är J på jobbet sen några timmar tillbaka och jag har duschat och sitter nu här i min rosa morgonrock och ser på "Blåsningen". När det är slut ska jag nog ta ut Sammy och sen lägga mig i tid så jag vaknar i tid imorgon! =P Ny vecka, nya tag! Imorgon ska jag även börja styrketräna här hemma, måste bara få ihop ett bra schema.

Det händer inte så speciellt mycket i mitt liv alltså mer än att jag måste göra några telefonsamtal imorgon, annars blir det väl inte mycket annat. Söka jobb, som vanligt! =)

Hade även bestämt mig för vilken klänning jag skulle välja (se några inlägg ner), den zebrarandiga, tror ni då inte att den är borta från Nelly nu lagom till att jag skulle köpa den? Lite surt! Så nu måste jag leta en ny.. :)

Sov sött!



Elise Ryan-dress!

Jag bara älskar den här klänningen från Elise Ryan trots att alla bloggare har en liknande eller om det är denna men den är verkligen supersöt! Den finns hos Nelly och kostar 299 kr.


Har du håriga tår?

Till höger i menyn ser ni nu att jag har en frågelåda där ni kan ställa precis vilka frågor ni vill och få svar på dem! :) Den kommer finnas där en begränsad tid... Just ask! ;)


Klänning till sommaren!

Nu är det dags att hitta den perfekta klänningen jag ska komma i till sommaren! :) Jag kommer säkerligen inte hinna gå ner alla mina 30 kilo men jag hoppas komma på god väg och ändå kunna ha en snygg klänning att gå ut i i sommar! Kommer ju få köpa en helt ny garderob men detta ska bli min pepp-klänning jag ska titta på när jag funderar på att ge upp... :)

Men har svårt att välja, dom här tre föll jag för! Hittade många fler men kan inte välja på alla så det får bli dom här tre som blir kandidaterna, hjälp mig gärna med vilken som är finast! :D

Är lite orolig att jag inte kommer i klänningen ändå till sommaren och så får jag vänta ännu ett år men då får det bli så. Ska göra allt för att komma i den i alla fall! Blir också orolig att jag inte alls kommer få så pass fin kropp att jag kan ha en klänning som visar benen och så men man får ju hålla tummarna! Jag vet ju inte hur jag kommer bli i kroppen.. Kommer säkerligen inte att ha några bröst kvar till exempel, jag var en planka innan! =P Lite former men ändå ganska pinnsmal, så det är den uppfattningen jag har om att min kropp kommer bli i slutändan..

Men då är frågan, ska jag köpa Medium eller Small! Mitt slutmål är Small men kommer jag komma så långt till sommaren? Hade XL innan jag började, nu passar en Large-tröja jag hade för 2 år sen igen, så jag ligger väl på Large nu.. Kanske ska satsa på en Small ändå! :) Vad tycker ni?? Är ju rätt lång dock så blir orolig att den blir kort eller så..




Delmål 1 - Check!

Mitt första delmål var att gå ner 5 kilo! Igår låg jah fortfarande stilla 400g över det och hade såå ont i magen! Idag mådde jag bättre och vägde mig igen, och nu hade jag nått det precis med ett hg under!! =D

Så det ska jag fira med en promenad i det fina vädret och göra ett par nya armband ikväll kanske, eventuellt kommer dom ut förförsäljning här sen om dom blir bra! Måste inhandla lite nya saker men det får bli när jag har råd så småningom...

♥ Sen vill jag bara avsluta med att säga GRATTIS MORFAR PÅ 65-ÅRSDAGEN!

Rosa delfiner!

Visste ni att det finns rosa delfiner? Jag hade ingen aning om detta förens jag läste om folk som sett dem i Thailand! Har aldrig hört talas om rosa delfiner innan och dom är dessutom väldigt rosa, på alla bilder inte bara på denna. Finns en del på google! Hoppas verkligen få se en delfin när jag åker till Thailand och det bästa vore att få se rosa delfiner. Delfiner är ett av mina favoritdjur och rosa är min favoritfärg, det kan ju inte bli bättre!


Så vackra!

 



Everything comes to an end...

För mig är det den här fruktansvärt tråkiga fredagkvällen! ;) J jobbar andra helgen av tre i streck nu, sådär lagom trist, jag har suttit framför tv:n och datorn exakt hela kvällen (trots att inget hänt där heller =P) med undantag för en promenad med lillen. Kikat lite på Let's dance, vilket inte är ett av mina favoritprogram och har kikat på lite på annat. Ätit 1/3 påse popcorn, en halv dl dipp och en morot + en halv 33cl flaska trocadero som stått i kylen några dagar =P Dippen har väntat i en månad, jag är såå stolt över mig själv! Och så åt jag bara en halv dl!!! :) Dock skulle jag inte äta något sånt eftersom jag stått still i vikt i över en vecka nu men behöver unna mig lite gott ibland. Dessutom får jag i mig för lite kalorier om dagarna, inte bra. Ska äta 1800 får i mig runt 1000, vilket gör att jag INTE går ner i vikt! Måste hitta nån bra kalorikälla men som är fettsnål =P Nya tag imorgon med fler kalorier! Annars flyter allt på.. Tog en timmes promenad idag också i det fina men kalla vädret, jag, J och Sammy. Det va mysigt!

Nu ligger jag i sängen och tänkte se filmen "Allt för min syster" fast jag har lite ångest då jag inte gillar att se såna precis när jag ska sova, kommer ju gråta ihjäl mig och drömma mardrömmar.. =P Så jag gillar komedier såhär på kvällskvisten! ;) Men det blir nog den filmen ändå...

Sen ska jag sova ensam, utan älskling! =( Så kommer det bli i fem nätter nu, sen får jag ha honom hemma två nätter innan det blir tre ensamma igen! =( Buhuu.. Jag hatar dom som måste jobba natt!!! Känns inte kul att missa så många kvällar och dagar då han ska sova, man missar så sjukt mycket tid! Blir så avundsjuk på dom som har 8-16 jobb, kommer hem, äter middag och har alla kvällsrutiner ihop varenda dag.. För även när han är ledig vaknar han seeent och är uppe länge, det blir aldrig "normalt" och man går aldrig upp samtidigt i stort sett! Speciellt inte nu när jag pluggat eller om jag får dagjobb.. Vi har gått upp ihop kanske 2 vardagmorgnar.. Men man ska väl inte gnälla! Jag har en karl som älskar mig men ibland känns det lite tungt så jag måste få gnälla av mig! =)

Nu är jag i alla fall på god väg till att vända tillbaka dygnet, gått upp kl 10 nu i två dagar och är sååå trött idag/ikväll, ska se lite film nu sen slocknar jag och vaknar förhoppningsvis tidigt imorgon! Trist bara att J kommer hem ett par timmar innan jag går upp sen får man ändå sitta här ensam hela dagen, då kan man ju lika gärna sova! =P Finns inget att göra..

Och ge *** i att klaga på att jag gnäller nu i kommentaren, det är min blogg, jag skriver av mig om det jag känner. Punkt!

Vi hörs imorgon sweeties!

(Då ska ni få hjälpa mig välja min "pepp-klänning" jag ska komma i till sommaren :D)

Snygga tishor!

Måste bara tipsa om den här sidan, dom har sååå snygga t-shirts!! Måste beställa så småningom när jag gått ner ett par storlekar ;) Perfekt för mig som älskar Hello Kitty, My little pony, sex and the city och en massa annat tecknat dom finns där! :D


Veckans rabattkoder!

CDON - Fraktfritt vid köp över 99 kr. Kod: 34KTkT53
Stilero - 10% rabatt. Kod:
DH14Z
Jotex - 50% rabatt på valfri vara. Kod: 101311
Jotex - Väskset på köpet om du handlar för över 200 kr t.o.m. 31/1. Kod: 101811
H&M - 10% rabatt t.o.m. 31/1. Kod: 8671
Claudia - 40% rabatt. Kod: Veckorevyn
Bracy - 10% rabatt. Kod: BRACY
Mojos - 20% rabatt på allt. Kod:
1vuosi
Yves Rocher - Fraktfritt. Kod: 2010
Namnnappen - 15% rabatt. Kod: Namnnapp10
Ellos - 50% rabatt på en vara. Kod: 215802
Barnparadiset - 10% rabatt. Kod: 15NYH
L8Nyberg - 15% rabatt t.o.m. 31/1. Kod: WELCOME  <--- REKOMMENDERAS!
Apple store - Ge bort en iPod på alla hjärtans dag, fri gravering ingår! Klicka här!
Bangerhead - Fri frakt vid köp över 500 kr.
Beauty planet - 10% rabatt. Kod: Rab579att
Bubbleroom - 100 kr rabatt vid order över 500 kr. Kod: FOKIS
EA store - 10% rabatt. Kod: Rabattkod10%
Gift2day - 10% rabatt. Kod: student09
Paprikastore - 30% rabatt. Kod: Tjuvstart  <--- ROLIG, ANNORLUNDA SHOP!
Nelly - 50 kr rabatt. Kod: NLY2010
Nokia - 15% rabatt på hela sortimentet. Kod: OKT15A

Vinn en goodiebag värd 10 000 kr!

Nu har vi alla chansen att vinna en goodiebag värd 10 000 kr här! <-- LÄNK
Jag är självklart med och tävlar och varför inte du också? Det är ju ett superpris!!!



Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask
Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.

Det har hänt mycket sen sist..

Jag är så dålig på att uppdatera! Jag vet inte vad det är med mig, älskade att blogga förut. Jag har blivit så extremt lat, ändå sitter jag här stora delar av dagen.. Men jag har så mycket på gång! =P Söker runt om Thailand för att planera en framtida Thailands-resa med älskling, söker jobb och recept osv. Ska bli bättre på att dela med mig! Men det händer inte så mycket i mitt liv just nu =P Men jag kan ju bli bättre på att uppdatera med annat roligt. Ska även komma igång med min smyckestillverkning igen!! Förhoppningsvis kan jag börja sälja några smycken på bloggen.. Det har legat på is ett tag nu!

För övrigt har det hänt ganska mycket sen sist. Jag har slutat i skolan, känns så trist utan klassen men jag kan inte ta lån för en utbildning jag känner är så fel för mig, så nu sitter jag här arbetslös! Yey.. Var på arbetsförmedlingen igår och skrev in mig, fick även beviljat en jobbcoach direkt så inom någon vecka kommer jag få en tid med henne, det ska bli spännande! Har även ringt till socialstjänsten (tror jag det heter, haha, alla dessa myndigheter) för att se om jag kan få bidrag ett par månader tills jag får pengar från arbetsförmedlingen om 3 månader! Ska få en tid hos en handläggare om ett par veckor.. Känns inte alls kul att behöva gå på soc men det är ju bättre än inget och bara under en så kort tid, när jag får 3500 kr från arbetsförmedlingen från maj så ska jag försöka att inte behöva söka socialbidraget. Har ont i magen över att gå dit dock, snacka om misslyckande... Dömer dock inte andra som går på det men känns helt fel för mig! =(

Annars då, ska försöka börja ta körkort snart men det är svårt när man inte har någon att övningsköra med hemma, det kommer bli ett dyrt körkort! Men det är dags att ta tag i, det kan ju ge en lite större chans till jobb.

Viktnedgången står ganska still nu, 4,7 kg alllt som allt men det verkar ha stannat av! =/ Är inte lika peppad längre heller men idag går det bra och ska fortsätta gå bra en månad nu, började på min nya månadskur Alli idag nämligen. Men, idag bara för att alla mina kläder är i tvätten fick jag testa ta på mig en tröja jag hade senast på nyår för 2 år sen, den har suttit för tajt sen! Och den gick på, rätt bra. Den sitter inte slickad, det ser ju inte snyggt ut med valkarna men den är inte TAJT! YEEEEY!! Så där blev jag i alla fall glad =D

Det här är en sån tråkig lång dag, det snöar och vi tvättar här hemma. Ska även städa och fixa, och diskmedlet är slut men vi har inte orkat oss iväg till affären. Får väl ta oss i kragen snart och gå till affären och inhandla lite diskmedel, efter vi lagt i en ny maskin tvätt. Sen ta och diska och städa och fixa hela kvällen.. Men det är ju sånt som måste göras! =) Kanske blir det en liten myskväll sen också eftersom imorgon ska J och hans kompis ha tv-spelskväll här, lagom kul för mig =P Så jag får väl sitta i sovrummet vid datorn, jippi.

Har även kommit på ett nytt belöningssystem för mig själv när jag går ner i vikt, men mer om detta en annan gång! ;)

Take care!!

Tre's mobila bredband!

Fy sjutton vad less jag blev i morse när jag skulle in på datorn och så kom det upp att jag bara kan surfa på begränsad hastighet månaden ut nu för att jag använt allt utrymme till full hastighet. Jag har haft tre i ett par år och har aldrig vart med om det innan då jag använt internet mycket mer och laddat hem saker. Helt sjukt!

Fruktansvärt trist att surfa på lägsta hastighet också, dagens i-landsproblem! ;)




Bad weekend!

Viktnedgången gick ju superbra i 2 veckor. -3 kg allt som allt. Sen i fredags blev det lite festligt med alkohol, en halv mosbricka (dock brukar jag äta en hel egen annars, delade nu med J) och lite chipssmulor, skulle nämligen inte äta några chips men fick en flashback i lördags att jag rensade den på smulorna där på slutet, haha! Well well, annars trycker jag väl halva skålen, så även det en framgång. Men ca +500 g under helgen dessvärre... Men igår och idag har jag kört på bra igen!

Mitt stora problem nu är att jag har vänt dygnet så jag vaknar alldeles för sent och hinner inte äta 3 måltider om dagen + mellanmål utan det blir en eller två mål, som under helgen. Igår åt jag dock precis som jag ska, idag blev det fukost och middag och ett kvällsmål ikväll. Men nu är det dags att vända tillbaka dygnet!

Jag och en kompis har också bestämt att nu ska vi ge gärnet att gå ner till sommaren, dock bor hon i Stockholm så vi kan inte träna tillsammans eller så men vi ska peppa varandra och har kommit överens om att köpa en varsin klänning eller så som vi ska kunna komma i till sommaren och ha den som mål! Så när vi blir sugen på nåt ska vi titta på den... Så just nu letar jag för fullt efter den perfekta klänningen! Det är inte det lättaste.. Mitt mål är att komma i medium, jag kommer nog aldrig kunna komma i small eftersom jag är så pass lång så blir man också lite grövre men medium känns bra! Ska lägga in lite olika klänningar här ikväll i ett inlägg så ska ni få hjälpa mig välja =D

Och det bästa av allt är att vi äntligen byggt ihop J's hemmagym! Så nu kan jag träna hemma, ska träna 30 min om dagen minst 5-6 dagar i veckan nu, olika muskelgrupper. Vill ju inte bara bli smal vill ju bli lite fit också inte hängig =P

Hoppas ni mår bra och förlåt för den dåliga uppdateringen. Nu har många saker löst sig så jag känner mig lite piggare på att sitta här och uppdatera + lite inspiration. Men det är trist när det inte händer så mycket i mitt vardagliga liv just nu... Well, I'll try!

Smell ya later!

Grafisk formgivning!

Sitter i skolan och har grafisk formgivning nu, fast nu är det fika! Så jag hinenr inte skriva, lite onödigt kanske. Haha!

Ha en bra dag!

Ny plattång!

Igår när jag kom hem ligger min plattång på golvet, i två delar. Eller sladden är i alla fall avtuggad! Sådär halvkul att lägga pengar på när min fungerar perfekt. Sammy har hittills enbat lyckats bita sönder mina saker. Lampsladden hängde bredvid, den kostade 150 kr han kunde gärna fått tuggat i sig den i stället! Men icke...

Nu är jag på jakt efter en ny. Dock får den inte vara fööör dyr, under 1000 kr i alla fall. Gärna får den finnas i rosa eller lila men funktionen är ju såklart viktigast! Har kikat runt på BangerHead men det är en hel djungel av olika plattänger...

Något tips på en bra (och kanske snygg) plattång?




Den här hade suttit fint i min ägo, tyvärr fööör dyr!

År 2010 - det här blir mitt år!

Det var länge sen jag hade ett riktigt bra år och där det hände något minnesvärt! Så det här året ska verkligen bli mitt år. Det har ju börjat bra med hittills 2,2 kg viktnedgång på en vecka, till sommaren hoppas jag ha gått ner det mesta och få en underbar sommar där jag inte behöver tänka på vikten, att jag inte kan gå i bikini eller köpa fina sommarkläder! Jag kan gå ut med mina vänner, vara på stranden, äta godsaker en kväll med dem utan nån som helst ångest, det kommer bli en underbar sommar!!! För den här gången vet jag att jag kommer lyckas, jag har inget behov av att äta godsaker eller småäta just nu, det kan jag ta då, i måttlig mängd.

Jag har även tänkt försöka hinna med lite annat roligt. Kanske blir det fjällen i påsk? Jag vet inte ännu men man kan ju hoppas. Jag och Johan åker kanske till Gotland i sommar igen. Vi firar 3 år tillsammans i augusti och förhoppningsvis åker vi till Thailand över nyår eller direkt efter nyår. Sen har jag även tänkt skaffa mig ett jobb, tjäna lite pengar så man kan leva livet lite extra när man är ledig. Och jag slipper se skolan på ett tag, eller för alltid! Jag hoppas också, om jag får jobb, att det här blir året då vi skaffar en lägenhet eller en villa och min lilla efterlängtade chihuahua, som sällskap till Sammy och min lilla bäbis! Hehe... :D Men allt återstår att se och allt hänger i stort sett på om jag får jobb eller inte!

Och förhoppningsvis händer en massa annat roligt också.


Vad har ni för planer för året hittills? Något speciellt roligt att se fram emot?

Gratis presentkort och biobiljetter?

Vem tackar nej till det? Inte jag i alla fall! :)

Är du inte medlem på redan medlem på GratisBio tycker jag verkligen du ska ta chansen att bli medlem idag! Du kan samla poäng genom att klicka på länkar, använda gratis erbjudanden, värva vänner, tävla och andra erbjudanden. Det är helt klart den bästa, största och mest seriösa gratis-sidan som fanns långt innan alla andra som gratis makeup, gratis kläder och alla kom. Finns många fler sätt att samla poäng och inte lika skyhöga summor behövs!

Kika in vetja!

Psst.. Du får 75 startpoäng om du värvas av mig via länken eller bannern nedan..


Unga mammor!

Jag är inte emot unga mammor på något sätt och läser några bloggar med unga mammor eller unga gravida, tycker det är ganska intressant och oftast verkar det funka ganska bra! Ibland tycker jag kanske att det är onödigt, när man inte är klar med skolan och allt sånt men samtidigt väldigt starkt att klara av det. Dessvärre håller det inte mellan många par och vissa är inte ens tillsammans, måste vara fruktansvärt jobbigt!

Men nu när jag läste på aftonbladet, en gammal artikel men hade inte sett den innan, om denna 11-åriga tjej som blivit mamma! Det är faktiskt lite för sjukt.. Och pappan är dessutom 19 år! Vilken 19-åring vill ha sex med en 11-åring?! Fy! Och 11 år då är man verkligen för ung, man är ett litet barn. Vad hände med att få vara barn?! Och hon säger att hon visste inte vad kondomer var och hade ingen aning om sex, men då har man inte sex! Och främst han då, han är 19 år, han borde veta hur man skyddar sig och låta henne vara ung, gå klart grundskolan och så vidare. Jag förstår inte hur man som 19-åring kan vilja vara med en 11-åring och sen förstöra hennes liv, på sätt och vis! Fruktansvärt... Jag tycker faktiskt synd om henne!



Veckans viktminskning!

Jag ska egentligen väga mig varje fredag eftersom det var i fredags jag började med Alli och det är det jag kommer räkna ifrån sen. Men eftersom det idag är en vecka sen jag sist små-åt någonting och sen jag började äta efter allis kostplan så kunde jag inte låta bli att väga mig. I torsdags hade jag gått ner 1,1 kg på 4 dagar och nu har jag ätit Alli sen i fredags och sen i torsdags då gått ner 1,1 kg till! =) Jag vet att det kommer gå saktare och saktare men ett tag till lär det flyta på och det är pepp nog! =) Det bästa av allt är att jag kommit ifrån det här att jag måste småäta på kvällarna, sååå skönt!! Tilläggas ska att detta är utan någon träning, bara lite promenader med Sammy!

Så nu är jag superglad och superpeppad för ännu en vecka.

Det enda jobbiga är väl att midjan blivit 3 cm större än nånsin fast jag gått ner 2,2 kg denna vecka =/ Vet inte varför men förhoppningsvis kommer det igång också..

Fredag är det vägning nästa gång och då vet jag också om jag får provjobba eller ej, ska bli så sjukt skönt, om jag får det!!

Nu ska jag äta mitt äpple.




Jobbintervju: Check!

För ett par dagar sen, haha. Som ni märkte tog jag inte med datorn, kände att det blev lite onödigt bagage och sen har jag helt enkelt inte orkat blogga. Varit så seg dom senaste dagarna och sovit halva dygnen.. Men i vilket fall gick intervjun på 3 minuter och jag överdriver inte! Det kändes sådär, jag fick inte riktigt fram det jag ville så på kvällen skickade jag iväg ett mail för att visa att jag verkligen är intresserad och kompletterade det jag ville få med. Hoppas att jag får komma och provjobba! Dom ska ringa dom som får göra det i slutet av veckan.. Verkar vara en mysig arbetsplats om inte annat! Men intervjuer är inte riktigt min grej..

Annars i helgen har jag bara varit hemma, Johan jobbar ju så han jobbar 18-06, sover till 14-15 och sen går till jobbet igen, ja ni förstår! Så jag och Sammy har suttit här och umgåtts. Och i förrgår kväll pajjade något med elementen i våran lägenhet och tydligen i en annan lägenhet i huset, det förstod jag dock inte då. Frös som en isbit! Gick och la mig kl 23 men först vid 03 när jag bunkrat upp med fler täcken kunde jag somna, frös om näsan när jag vaknade på morgonen, haha! Och hela dagen igår va lika hemsk.. Började mäta temperaturer och i sovrummet var det 12,1 grader, längst in i hallen där det var varmast 14,3. Så efter middagen gick vi ut på upptäcksfärd då vi hörde att någon höll på i ett element nån annanstans (det lät i vårat element) så vi gick ut och mötte på fastighetsskötaren! Då hade han varit hos den andra personen som hade kallt och vi berättade om vårt problem och fick en byggfläkt. Så sen slapp jag frysa! Och lite senare kom elementen igång.. Men det är kallt i lägenheten annars också men tänkte att igår kan inte vara normalt, haha! Och det fick jag ju allt se när jag mätte temperaturen.

Nu har jag precis kommit upp, sitter och äter frukost och bloggar lite, Johan kliver väl upp om ett par timmar så vi ska göra lite middag och sånt innan han ska jobba, igen! Ännu bättre att han tagit på sig en extrahelg här sista helgen i månaden, så nästa helg är han ledig sen jobbar han 3 långveckor i streck (mån, tis, fre, lör, sön) 18-06. Kul kul! Det är verkligen en vanesak att ha en pojkvän som jobbar natt, jag borde väl ha vant mig nu efter 2.5 år tycker man... Men icke! =P

Nu blev det ett lååångt, tråkigt inlägg! ;) Hihi.
Kram kram

Jobbintervju!

Jag har varit så dålig på att uppdatera nu, igår började nämligen skolan! Det var roligt att träffa alla och torsdagar var ju en av dom bättre dagarna på schemat, webb 4 timmar och datakunskap 2 timmar! =P Slappt och skönt och dom enda ämnena som är "mina" specialiteter! Haha! Well, dagen gick och jag fick härja lite med Louise, så var dagen gjord!

Idag skulle jag dit igen, vill ju som bekant inte gå kvar men måste om jag inte får ett jobb men igår precis när jag kom hem från skolan ringde dom från 118700 där jag sökt jobb om en intervju, wohoo! Så idag kl 10:30 ska jag vara där, sitter här med min tallrik gröt nu, ska snart ta min första alli-kapsel och sen måste jag dra mig. Hur ska jag hinna äta och göra mig iordning på 30 min? Tilläggas ska att jag somnade med blött hår igår, smart Sarah, smart!

Så tyvärr måste jag slita mig från datorn nu, tror dock att jag tar med mig den så jag kan blogga på tåget sen! =) Men det beror på om jag orkar släpa på den, haha! Har inte bestämt mig ännu.

Annars hörs vi sen om hur det gick! Är sååå nervös, intervjuer är INTE min grej när jag inte vet vad dom ska fråga och sånt, haha jag är väl inte så snabbtänkt kanske.

Ha en bra förmiddag! =)

Har ingenting att komma med...

Jag har inget roligt alls att skriva idag tyvärr! All min tid går åt att bara tänka o planera hur jag ska äta, såhär i början, haha! Men jag måste ju lösa det nu när skolan börjar och allt.. Men det är väl just att komma in i det! =)

Nu ska jag bara planera morgondagens måltider sen lägga mig o se på Sunes jul, haha, I can't help it! Underbart... Sen försöka somna i någorlunda tid ikväll, inte kl 4 som igår natt, hehe.

Ska försöka uppdatera flitigare imorgon. Lär ju inte finnas så mycket att göra när det är helg och allt. Förutom att jag måste handla, hoppas det är öppet fast än det är en sån helgdag men det lär det ju vara på ICA! =S God I hope so! Hehe.

Sov gott!

Vinn ett close up+10-filter!

Jag är med och tävlar om ett close up +10-filter från TVspelsweb, hos Lily! Det hade suttit fint på min kamera. Har man inget makroobjektiv är ju detta ett perfekt substitut så länge, man kommer närmare sitt objekt och det blir riktigt bra! Kameran är ju inte så villig att knäppa närbilder annars ;)

Var med och tävla du också.


(Klicka på bilden för att komma till tävlingen!)

I'm bad, I'm bad!

Så dålig på att uppdatera, alltså! =)

Jag ber om ursäkt för detta. Dagen började med att vi vaknade aaaalldeles för sent, jag vet inte vad som hänt jag har nämligen vänt tillbaka mitt dygn jättebra dom senaste åren men nu har det gått åt skogen senaste dagarna! Men på torsdag börjar skolan igen, då är man tillbaka i rutinerna, puh! Hoppas dock på att kunna hitta ett jobb i stället för jag orkar inte plugga mer, tips, någon? =P Knappast, men man kan ju hoppas!!

I alla fall så har vi varit ut med vovven några svängar, på stan och fixat några ärenden, bland annat köpt ett paket Alli och lånat en bok sen var vi och köpte mat. Skäms! Fast vi köpte på indiska stället, grillad kycklingfilé med ris, sallad och sås som jag inte ens åt upp hela, inte så mycket sämre än något hemlagat! Finns t o m alternativ nu när jag börjar på Alli om vi ska köpa hem mat någon gång men ska försöka att inte göra det..

Det har varit en lugn dag med andra ord, spenderad med älsklingen nu när han jobbar 5 dagar denna vecka. Vilket innebär att han jobbar 18-06 och sen sover till 13-14 ungefär, ja inte så mycket tid över alltså! Sen börjar ju skolan på torsdag, jag får ångest, jag vill ha ett jobb jag orkar inte plugga en dag till!

Just nu sitter jag och planerar måltider inför veckan när jag ska börja med Alli-principen så att säga. Så jag får återkomma här senare, det tar lite tid men jag älskar sånt. Jag sitter nog flera gånger i veckan och planerar måltider, haha!

Ha en bra kväll!

Viktnedgång!

Jag ska skriva ner lite fördelar med att gå ner i vikt som gör att jag peppar mig själv och kanske även andra i samma situation! Jag har suttit på viktnedgång i fokus och skrivit lite mer om mina mål men jag orkar inte skriva allt igen! Men här är några av mina mål i alla fall som är A och O för att jag ska gå ner i vikt:

* Inte förbjuda något
* Äta mindre portioner
* Äta 5 mål om dagen
* ÄTA FRUKOST!!
* Sluta småäta
* Laga mat hemma från grunden så gott det går, INGEN hämtmat!!

Efter bara en dag mår jag så mycket bättre när jag inte småätit något. Idag har jag inte ätit något mellan måltiderna och inte ätit något som godis eller liknande "småplock" och jag mår superbra! Måste bara lära mig att klara det fler dagar. Finns ju bara fördelar med att gå ner i vikt, förutom att man nu inte får äta det man tycker är så gott och inte kan äta samma sak som andra äter, det är väl det svåra, "nackdelen", det är jobbigt när andra sitter och äter en pizza att välja en sallad, till exempel. Det känns ju som att dom kan äta precis vad dom vill men åh andra sidan borde jag sitta där och tänka "Det är inte jag som äter igen mina kärl med fett", för även smala sätter igen sina kärl bara att det inte går riktigt lika snabbt och dom märker det inte. Så jag ska försöka tänka så i stället för "Åh, lyckos hon som kan äta det utan att bli tjock".

* Man kan ha fina kläder
* Man kan ha bikini utan ångest
* Man mår bättre
* Man dör inte i förtid, inte pga detta i alla fall
* Man orkar mer
* Man blir piggare
* Man blir lyckligare
* Man får äta en massa annat gott
* Man kan känna sig NÖJD framförallt!

Jag har bestämt mig för att skära upp frukt i bitar och ha i kylen varje dag. Varje morgon ska jag skära upp frukten så OM jag nu blir sugen och går till kylen, ska ju sluta småäta över huvud taget men, så är det i alla fall bättre att ta några bitar frukt! Och då finns den färdigskalad och färdigskuren och enkelt!

Och så har J köpt en träningsbänk vi ska bygga upp imorgon, så nu har jag ingen ursäkt att inte träna, den finns t o m här i vardagsrummet framför tv:n, hehe! Så ett pass om dagen ska det bli, olika muskelgrupper då. Sen lite promenader med vovven, dock blir det ju lite kortare men oftare än så länge bara... Men nu i vår/sommar blir det längre promenader! Skönt om man lyckats gå ner lite också så man orkar mer från början.

Har funderat på att testa Alli, men är lite nojig så får se hur det blir med det. Åh andra sidan avstår man i alla fall från fett då, man vill ju inte bli bosatt på toan! =) Ska också klippa ut en bild på en smal kropp med några snygga kläder ur HM-katalogen o sätta på kylen, värt ett försök! ;P Haha.

Nu måste jag dock ta en kvällsmacka (har sagt det i över en timme nu, börjar bli sent men..) är så sjukt hungrig. Åt en mindre portion mat förut.. Så ett kvällsmål behövs för att jag ska kunna sova så som det kurrar i magen nu.

Ha det bra allihop, viktkämpar och alla andra med! =)

*pepp*

Hitta bloggen!

Det finns en relativt ny sida som heter "Hitta bloggen" där man kan söka och hitta massor av bloggar som registrerat sig där, kanske vill man hitta någon ny blogg att läsa inom sitt intresseområde, inte bara storbloggarna? Då är det den perfekta sidan! Den är som sagt relativt ny men fler och fler registrerar sig varje dag.

Vill man synas i "rampljuset" på förstasidan får man betala i krediter. Använd koden "kredit" så får du 500 kr i startbonus! =) Perfekt då en spotlight premium (då man syns på stor bild på första sidan) kostar 50 kr till exempel. Man kommer en bra bit på detta med andra ord.



Klicka på bilden för att komma dit!


Dagens önskeoutfit!



♥ Jeans från Forever 21
♥ Spetsleggings från Topshop
♥ Skor från Topshop
♥ Body från Forever 21
♥ Kofta från Topshop
♥ Armband från Forever 21
♥ Ring från Forever 21

Någon som varit i Thailand?

Som har tips på något bra hotell, gärna i Krabi (Ao Nang) men allt är av intresse. Det behöver inte vara precis vid stranden men det är ett plus såklart, dock ska det vara gångavstånd. Pool, såklart. Bungalows är ett plus. Likaså trådlöst internet (så jag kan blogga, he he he) är ett plus. Men som sagt, det mesta är av intresse kan ju kolla upp allt detta själv.

Dom hotell vi vill bo på (3.5-4 stjärniga) är redan uppbokade till nästa nyår!! =( Så vi måste hitta något annat bra nu.. Så skicka iväg alla tips ni har! =D

Pusselipuss


Bild från National geographics

För 28477264 gången har jag bestämt mig..

Att nu är det verkligen dags att ta tag i viktnedgången! Och jag har sagt det så många gånger att jag kan inte ens tro mig själv, jag lyckas aldrig, för det är fan inte lätt! Men jag måste ju göra det nån gång så det är väl lika bra att ta tag i det nu så kanske jag kan ha lite fina sommarkläder i år, kommer ju inte hinna gå ner mycket till sommaren men en del i alla fall. Problemet är att jag hatar promenader, speciellt när man fryser röven av sig och jag är en sucker för att småäta på kvällarna, speciellt när J jobbar natt och den här veckan jobbar han 5 kvällar/nätter av 7.. Hur ska detta gå? Men jag får ta en vecka i taget eller något sånt och inte tänka längre än så.. Eller en dag i taget kanske! Tänk om man kunde få vara smal hur mycket man än åt onyttigt, det är bra mycket enklare då...

Men jag vill inte vara överviktig när jag blir gravid, när jag gifter mig. Jag vill inte heller gå runt och vara överviktig resten av livet av fysiska själ och det är ju nu jag vill njuta av att vara smal, har ju missat det halva min ungdom kan man ju säga... Och jag vill gå ner nu medans jag är någorlunda ung och inte alltför stor (30 kg för mycket men ändå.. det kan ju bli värre) och huden inte kan dra sig tillbaka alls... Ju äldre man blir ju svårare blir det... Har kanske redan passerat den gränsen men det finns ju en liten chans i alla fall!

Och så orkar jag inte gå runt i sommar och må piss.. Inte kunna bada, inte kunna ha några söta sommarklänningar, ingenting! (Be till gud att jag inte ser ut som en hängig svamp när det är klart....)

Hur svårt kan det vara bara man bestämmer sig, dock behöver jag komma på något knep, något som gör det värt att inte äta dom där godsakerna, det hjälper inte att bara tänka på att jag vill bli smal just då, det behövs något mer, kanske får hitta någon bild eller så att ha på kylen! Någon påminnelse på nåt sätt... Och sen behöver jag hitta alternativ, ska ju ändå inte småäta men kan i stället ta ett kvällsmål med lite nyttigare saker, hitta något gott nyttigt bröd med goda pålägg och lite goda frukter eller fruktsallad bara när jag är sötsugen, även det är ju socker men mycket bättre än alla halvfabrikat! Det kostar faktiskt inte så mycket mer med lite såna goda exotiska frukter... Men jag har ju kommit över läskbegäret så då ska jag väl kunna komma över allt sånt småätande, åtminstone det onyttiga. Jag vill känna det här att "men jag behöver inte detta, det innehåller bara det och det och är ingen näring" men så kan jag inte tänka, tyvärr!

Men i alla fall, idag är nya tag! Kanske är det tråkigt för er att höra om detta men jag kommer föra lite mat-dagbok här och även träning, dock blir det väl inte så mycket träning men J har ju skaffat en träningsbänk nu med skivstång, där man kan träna benen osv. Så det är ju perfekt! Och så lite promenader med Sammy så...

Nu ska jag i alla fall börja med frukosten! Dock har jag inget så nyttigt hemma men ska ta en fullkornshårdmacka (älskar hårdbröd i alla fall, inte speciellt onyttigt) med räkost eller ska jag ta lite fil bara. Återstår att se! Sen ska jag planera veckan och åka och handla... Har ju börjat veckohandla det senaste och det är mycket bättre och billigare! Så då ska jag köpa något gott bröd att ha till frukost, som är nyttigt! Jag ska inte äta supernyttiga måltider, sallad till middag liksom men jag ska bli bättre på att äta lagom portioner, lite mer enligt tallriksmodellen, äta mer grönsaker och framförallt, laga mat hemma varje dag! Sen kanske man köper hem mat en gång, någon gång men det ska bli sällan! Och fatta vad gott det kommer bli då när man väl gör det... Nu är det ju så "vardagligt" så det är inget speciellt alls.

Nu blev det ett väldigt långt inlägg, jag ber om ursäkt! Men är det någon mer av mina läsare som kämpar med att gå ner i vikt, vill börja eller har gjort så får ni gärna kommentera, tips eller att peppa varandra! =D Jag behöver jättemycket tips, på nyttiga bröd, bra saker att äta, allmänna tips om mat o viktnedgång, höra historier om dem som redan gått ner, det är alltid peppande! =)

Ha en bra dag.
Kram kram


Tre saker...

Tre saker jag inte förstår mig på: Män, bilar och mördare
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Aftonbladets tv-bilaga, en godisskål och tv-dosan
Tre saker jag gör just nu: Bloggar, tittar på tv och kelar med Sammy
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Resa till alla mina drömplatser, gifta mig och köpa mitt drömhus
Tre saker jag kan: Fotografera, laga mat och rida
Tre saker jag inte kan: Mecka med bilar, kissa stående och hålla det städat hemma
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Mig, Melissa Horn och ICA-Ulfs videoblogg ;)
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Fotografera riktigt bra, illustrator och att köra bil
Tre favoriträtter: Tacopaj, pasta carbonara och allt med skaldjur o fisk!

Tacos och skeppskatter!

Nu är vi hemma efter en trevlig kväll i Essunga. Det blev tacos, alltid lika gott. Sen tittade vi på Harry Potter-filmen som gick på tv, jag har ju bara sett den första (!!!) så jag och J bestämde oss för att ha Harry Potter-maraton någon dag, han har bara sett två tror jag. Sen såg vi lite på "En förtrollande romans" eller vad det nu hette, lite rolig film. Men vid 23 åkte vi hem! Så sjukt kallt ute också. Sammy hade roligt där med en kompis, dom va ute i snön i stort sett hela kvällen. Dock kom Sammy in med blodiga tassar, vet inte riktigt vad det är men kanske att snön är så pass vass nu.

Annars så träffade jag den sötaste katten ever! Det fanns tre katter där varav två heter Otto och Snork, haha jag dör av skratt bara jag hör namnen! Det ska tilläggas att det är honor... Hahaha! Snork... Ja, vissa har ju fantasi. Men Otto är en skeppskatt och jag har såklart hört om dessa innan men aldrig träffat en och jag tycker dom är skitcoola rent ut sagt. Det är ju en "missbildning" så att katten har 6 eller 7 tår i stället för 5 eller något sånt och lite extra klor, någon däremellan och så. Och när hon gick såg det lite ut som att hon gick med klackar, eller ja ni vet om man håller händerna som i tumvantar och vänder tummarna lite framåt när man går, såg så sött ut!! =D Hittade dock ingen bra bild på detta på nätet och glömde helt av att ta en bild. Men ni ser en nedan som jag googlade fram, dock syns det inte så bra men kolla tassarna, vad många tår den ha! =D Så sött!!! Dessutom blev vi erbjudna att få den men J är ju allergisk mot katter.. Jag vill gråta, jag älskar katter! Och blev dödskär i denna... Jag måste ha en skeppskatt när vi bor i hus och katten kan vara ute och så, då funkar det bättre med allergin.

Bild lånad från katterian

Inte är jag trött heller, vi sov rätt länge i morse och krogen bredvid är i full gång. Dock stänger dom om 15 minuter.. Men jag lär väl inte somna i tid, lägligt att jag vänt dygnet nu lagom till skolan börjar. Men jag som ville ha ett jobb nu innan skolan började så att jag skulle slippa gå tillbaka eftersom jag inte trivs där på utbildningen men slutar jag har jag inga pengar, känns ju som ett riktigt svårt val. Plugga bara för att och ta en massa lån, känns surt! Det är ändå 50 000 till nästan bara under våren... What to doooo!!!! =/ Ja, jag får väl klura på det. Vill bara ha ett jobb! Varför ska det vara så svårt... Sa precis till J att jag borde jobba någonstans där man ska skriva på dator eftersom jag skriver fganska snabbt och kan dessutom skriva snabbt utan att ens kolla på tangentbordet eller skärmen och allt är i stort sett rätt sen. Finns det något jobb där det är en stor fördel tro.... =P

Nu ska jag sluta grubbla om det i min blogg i alla fall, jag är fruktansvärt tråkig nu känner jag! Måste in med några roligare inlägg.

Smell ya later!



Hey ho, let's go!

Nu måste vi dra, vi skulle åka kl 18 men J är lite stressad, kanske för att jag va försenad igår! Haha. Men nu är jag klar en timme innan så vi åker i tid. Ska åka och handla också.. Därför blir det bara en snabbuppdatering här nu, egentligen rätt onödigt att uppdatera såna här små inlägg om vad jag gör men det är ju alltid något, bättre än inga inlägg alls, eller?

Ska försöka skriva lite roligare inlägg och så också bara att jag vart så upptagen senaste dagarna, jag är inte van att ha mycket att göra! =)

Hörs ikväll/inatt.
Puss o kram



Fotot taget och regierat av mig!
(Mina ögon)

Bortbjudna!

Det blev lite ändrade planer, vi skulle fått besök men blev nu bortbjudna till dem i stället. Blir säkert trevligt och gott med tacos! Ska få tummen ur nu och ta mig en dusch så jag hinner ner på stan innan dom stänger kl 16 för att göra ett par ärenden, köpa nya leggings (mina har fått ett fetinghål) och en ny ögonfransböjare då min sjunger på sista versen nu!

Är hungrig som en tok också, får fixa lunch eller någon macka, vi ska ju inte iväg förens kl 18 ungefär.

Ska försöka blogga lite mer innan, annars kommer ett inlägg innan jag somnar ikväll! Ha en trevlig lördag och lördagkväll, vad ska ni hitta på för kul?? Eller är alla slut som människor sen nyår? Hehe själv var man ju hemma, nykter *skadeglädje* =) Skämt å sido!

Nu måste jag ta mig till duschen.... Orkar.... Inte.... Hatar.... Att.... Duscha.... Duschade ju igår men hann inte tvätta håret! Kan inte duscha varje dag då torkar min hud ut, men tro mig, fast än jag hatar att duscha så gör jag det! Haha. =)

För övrigt sitter jag och kikar på resor till Thailand till nästa nyår, kan det allvarligt vara helt uppbokat ett år innan? Dom tre hotellen vi vill till verkar vara helt uppbokade. Trodde väl det skulle finnas något såhär ett år innan, hm! Trist... Några tips på bra hotell i Thailand? Helst i Ao Nang eller nånstans i närheten där i Krabi.

Kram kram

Bild från National geographics

Veckans bloggtips!

Jag ska försöka lägga in ett tips på en ny, bra blogg jag hittat eller läser, som inte är någon av "storbloggarna", så först ut är denna!

Sandra Nordin

En tjej som levt med anorexia under många, många år och nu är så "frisk" man kan bli från detta. Hon hjälper andra med anorexia, skriver om sin vardag och allt runt omkring. En väldigt bra blogg enligt mig och hon skriver väldigt bra. Den bloggen är verkligen värd att gå in på och kika lite!


Hemma från Lidköping!

Hua, äntligen hemma från kalla Lidköping! (Stina-Lee's hemstad, haha, skämt å sido!) Jag har helt ärligt aldrig frysit så mycket i hela mitt liv.. Jag önskade nästan att jag var död, så hemskt kallt var det. Det blåste så fruktansvärt, uhh! Men filmen var dock jättebra. Ettan var fortfarande bäst men trean var bättre än tvåan, förutom att dom blir äckligare och äckligare, just detaljer och sånt, klarar inte att se sånt, blod och allt! Haha. Mesig som jag är.. För övrigt är Lidköping en jättefin stad, verkligen. Skulle kunna tänka mig att bo där om jag ändå ska bo här nere, jag har ju inget i Alingsås heller så och J har närmare hem från Lidköping! Hehe..

Sen tog vi en snabbis till donken, alltså det här med att jag skulle ändra min livsstil och bli nyttigare nu år 2010 har ju verkligen börjat bra, haha! Pizza till lunch/middag typ, sen en donken-burgare till middag/nattmat. Det enda positiva är väl att jag drack vatten till pizzan, drack loka (och snacks, buu) till bion och en halv loka och fruktpåse till burgaren i stället för strips och läsk. Det är ju framsteg i alla fall, jag har i stort sett slutat med läsk, dricker det nån gång men köper aldrig hem det längre! Har lyckats sluta en gång innan men sen fallit tillbaka, önskar jag kunde bli lika duktig på att sluta med annat småätande! =/ Well well.. Nya tag imorgon och nu ska jag klara det här, ska inte gå och ha ångest i sommar igen och inte kunna bada eller ha sommarkläder. Kan ju inte hinna så mycket till sommaren nu ändå eftersom jag är ute i sista sekunden igen men i alla fall, en del kan jag hinna! Vore ju bra om det gick framåt, det är fan dags nu. Någon gång måste jag lyckas och när jag blir äldre känns det inte som "någon idé" det är nu jag vill kunna njuta av att vara smal, har ju missat det hela min "ungdomstid" sen jag var 13 och började gå upp liksom..

Imorgon ska vi upp och städa och fixa, tvätta lite till och sen får vi besök! Mycket trevligt ska det bli.. Så nu ska jag lägga mig i den sköna sängen, underbar nu när man kommit hem och fryser så mycket. Krypa ner med Sammy, Johan lär ju sitta och spela sitt dataspel ett tag till. Jag som alltid varit nattmänniska sen vänt tillbaka dygnet senaste 1-2 åren och blivit jättetrött på kvällen (dock inget piggare på morgonen, haha, jo en aning i alla fall!) men nu senaste dagarna har jag varit uppe jättelänge. Fast innan kunde jag vara vaken till 5-6 tiden utan problem!

Så nu ska gamlingen sova, hehe!
Sov sött.

Kram

Bild från Wikipedia

Året som gått..

Bättre sent än aldrig, eller? Tänkte i alla fall skriva ut en liten "årsresumé-lista" här nu, roligt att se själv vad man gjort när man tänker efter lite och kanske lite intressant för er också.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Skaffade hund kanske.. Säkert något mer men det har varit ett ganska segt år ändå.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ett.. Lyckades jag med nu en månad innan nyår ungefär!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, några stycken.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nära och nära, en som stod mig nära när jag var yngre och som stod min farmor och farfar nära! Det var en jobbig begravning om inte annat..
5. Vilka länder besökte du? Danmark bara.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mycket! Lycka... Ett jobb.... En hobby.... Pengar.... En hel del! Även en del materiellt =)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Kommer inte på något speciellt.. Ska vara 30 maj när jag fick klart min gymnasiekompetens och 24 augusti när jag och J varit tillsammans i 2 år då.. Och så begravningen på personen jag skrev om ovan, vet dock inget datum.
8. Vad var din största framgång 2009? Tyvärr ingen större framgång, förutom att jag klarade gymnasiekompetensen då! Har många drömmar dock som jag hoppas fylls upp i år i stället.
9. Största misstaget? Att jag bara suttit av tiden och väntat och att jag började plugga igen i höst! Och att flytta ifrån den underbara lägenheten vi hade!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte direkt.. Inget speciellt!
11. Bästa köpet? Min friis & co väska.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat och onödigt skit antar jag.. =( Sushi.. Haha!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Några saker.. Fick höra en del riktigt bra saker som dock sen aldrig blev av eller ändrades så det räknas väl inte..
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Definitivt Melissa Horns låtar eftersom jag började lyssna på henne i år och föll direkt, hon har spelats ständigt i mina högtalare sen i somras.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag vet inte.. Ganska likgiltig! Men deppressionen har legat där närmare och närmare... Så ledsnare antar jag! Har haft svåra beslut o mycket att tänka på.. :/
16. Vad önskar du att du gjort mer? Hittat på saker! Kämpat med att gå ner i vikt..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit! Suttit av tiden..
18. Hur tillbringar du julen? Med mina nära & kära hos mamma o pappa!
19. Blev du kär i år? Blev kär, nä. Har ju haft samma pojkvän i 2.5 år snart.. =)
20. Favoritprogram på TV? Det finns en heeel del! Svårt att välja..
21. Bästa boken du läste i år? Alla böcker i shopaholic-serien!
22. Största musikaliska upptäckten? Melissa Horn
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Kommer inte ihåg vad men får alltid en del av det jag önskar mig =D Så det var säkert jättebra!
25. Något du önskade dig men inte fick? Självklart
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag tror att jag var hemma hos mamma och pappa med J faktiskt.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Massor
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Leggings och långa tröjor
29. Vad fick dig att må bra? Melissa Horn
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Zac Efron (eller hur han stavas) Mmmm! Yummi!
31. Vem saknade du? Min familj.
32. De bästa nya människorna du träffade? Klassen. Inga nämnda, inga glömda!



Ett nytt årtionde är här..

Hoppas ni hade en bra nyårsafton? För mig blev det ju väldigt lugnt men fick i alla fall sällskap av Melinda, så vi satt här hemma och åt god laxplanka och skålade med jordgubbscider (alkoholfri) vid 12-slaget! Sen tog vi ut Sammy på en promenad strax efter 12 för att se lite om han är skotträdd och samtidigt "vänja" honom vid det nu när han är liten. och det gick superbra! Inte rädd alls trots fyrverkerier överallt runt om oss! Han är så duktig lillen.

Nu sitter jag i en stökig lägenhet, vi städade i förrgår och det var jättefint men efter igår ser det ut som ett bombnedslag i köket! Så måste väl ta tag i detta, så småningom.. Skulle också behöva kolla om det fortfarande är ledigt i tvättstugan så jag kan slänga in en maskin tvätt, har inga kläder kvar! Hade tvättid igår förmiddag, den glömde vi. Bokade om till eftermiddagen, kl 20 kommer jag på att jag glömt den också, haha, bra jobbat! Börjar jag bli för gammal?

Men nu kurrar magen eftersom jag inte ätit någon frukost, vaknade ju först vid 12-snåret eftersom vi var uppe till 03:30 inatt! Så nu känns det som att jag måste fixa lite käk men först ska jag väcka J, det är ju ett helt projekt i sig! Men lockar jag med lite mat så... =) Sen ska jag få honom att springa upp och kolla tvättiden så slipper jag klä på mig, redan. Jobbigt, haha!

Ikväll ska vi i alla fall till Lidköping på bio, varför vi nu ska ända till Lidköping men det var J's vänner som bokade så ja, det är väl bara att hänga på! Ska i alla fall se "Luftslottet som sprängdes", har höga förväntningar då jag älskar dom andra två filmerna, dock var ettan bäst så hoppas trean är lika bra! Återkommer med en liten recension när vi är hemma igen vilket bör bli framåt natten eftersom filmen börjar först 20:30 och jag tror det tar 1.5 timme eller något till Lidköping, har ingen aning faktiskt eftersom jag aldrig varit där, inte sen jag flyttade ner hit i alla fall! Ska faktiskt gå in på Eniro nu och kika lite om hur långt det är..

Nu har Sammy hicka, igen! Börjar bli orolig, han flåsar ibland helt utan anledning, får hicka i stort sett varje dag nu och det är tydligen tecken på hjärtproblem. Dessutom har han fått bulor i huvudet.. Hoppas att det bara är för att han får i sig luft när han är så glupsk när han dricker och äter och att han flåsar för han är nödig (tydligen gör hans farbror det) och att bulorna bara är såna "fettknölar" som är vanligt hos golden's. Dock är även hudcancer vanligt hos golden's. Vi får kolla upp detta om det inte blir bättre, suck! Jobbiga pengar att gå till vet. om det inte är något men han är såklart värd det!

Nej, nu måste jag väcka J innan jag avlider av hunger och om jag ska hinna tvätta något att ha på mig ikväll.

Ha en bra dag, ska försöka hinna uppdatera mer innan jag åker men om inte, så hörs vi framåt natten. Imorgon kommer fler inlägg!

Kram



Om mig!

Hej och välkommen till min blogg! Jag har fått en del nya besökare, gjort om designen och fått en egen domän. Så nu tänkte jag skriva en kort rad till er nya (och er gamla) läsare! Som ni kan läsa i menyn, jag är en helt vanlig tjej, som alla andra, ingen snygg, smal tjej med modelljobb, stora jobb i TV, inbjuden till fester varannan dag eller har råd att shoppa dag in och dag ut! Även om det är sånt som antagligen gör att man vill läsa, se allt man shoppat och en spännande vardag.

Det är sällan min vardag är speciellt spännande men förhoppningsvis har ni ändå något att hitta här hos mig! Att läsa en vanlig men ändå ovanlig tjejs vardag med problem som så många andra, livet som student, livet med en egen liten familj 60 mil från sin familj och vänner. Kampen med att gå ner i vikt, att leva mitt ibland dagens ideal och allt där omkring. Men förhoppningsvis kan jag ändå komma med roliga tips, läsvärda inlägg och ett och annat shoppinginlägg eller några fina foton jag tagit!

Jag kommer skriva om roliga saker och tråkiga saker, allt i från något snyggt jag hittat på nätet, några roliga tips till hur det varit att leva med en syster med anorexia och hur det var att leva med en pojkvän som gick överstyr så fort man gjorde minsta lilla fel.

Vill ni läsa om någon som inte är som alla ”stora bloggar” utan som försöker få vardagen att gå igenom och förhoppningsvis ändå kan ge er något kan ni ju ge mig chansen och se om jag har något för er att hämta här! Jag är i alla fall jätteglad att ni kikar in på min blogg och hoppas få höra några små kommentarer från er då och då, det värmer alltid i hjärtat.

Ha en bra dag, idag är vi inne på ett nytt årtoende! Det är helt galet, jag tyckte nyss det blev år 2000. Men det här året ska bli mitt år, ett bättre år än det senaste årtiondet!

Ta hand om er!

Kram
Sarah

BlogLovin'

Jag har inte använt BlogLovin' på jag vet inte hur länge men nu när jag känner mig peppad och att jag är på gång igen så kände jag att det är dags! Så följ mig gärna där så ser ni alltid när jag uppdaterat! Vilket bör bli flera gånger om dagen i fortsättningen.

Klicka här för att följa min blogg!

Nu blir det sängen, snart..

Jag kommer inte orka skriva dom inläggen nu inatt som tänkt, blev helt plötsligt ruggigt trött och Melinda är kvar. Taxin krånglar, tror dom verkligen man står ute och väntar när man får en "ungefär"-tid? Då kommer man väl ner så dom kan ju stanna en halv minut i alla fall och se om man kommer! Inte bara sakta in och sen åka förbi.. Och det är fullbokat hela natten, typ! Så nu jäklar om dom inte fixar en bil, jag ooorkar inte gå ut o kylan o mörkret en gång till och Sammy är trött så kan inte ta med honom och jag är mörkrädd! :( Buhuu..

Vill.... sova....


HATA TAXI ALINGSÅS!

Vi hörs..
Godnatt





Uppdate:

Wow, 1 timme och 45 minuter efter vi ringt första gången kommer dom..... Vilken service! Tilläggas ska att vi bokade kl 01:10 och fick en tid 02:15 ungefär, nu när vi ringde upp sa dom att "Nä men vi har inte haft möjlighet att komma tidigare och inte möjlighet att ringa" men ge inte en fast tid då om det tar 45 min extra!!!

NU ska jag sova! Hehe..

RSS 2.0