En hemmadag..

Jag har varit hemma idag, det va meningen att jag skulle till skolan men av någon underlig anledning låg jag med feting-panikångest halva natten, till 04:30 i morse ungefär. Mådde inte så bra när jag skulle upp vid 08:00 med andra ord... Jag vet inte vad som hände, det är väl på väg tillbaka nu, har knappt haft en attack sen i våras någon gång! Men nu känner jag att det är på väg tillbaka, deppression och panikångest, alltid lika kul! Men det bra när man har det varje dag som innan är att man vänjer sig. Nu när man får det efter typ 5 månader blir man ännu mer panikslagen. Well well... Det blev alltså ingen skola! :(

Dagen spenderades först o soffan under förmiddagen, sen fixade jag lite, ställde ut skohyllan och plockade i lite lådor. Ringde veterinären och lite sånt där smått. Tog en liten promenad med Sammy. På eftermiddagen när Johan vaknat gick vi till apoteket och sen espresso house och köpte en chailatte! :) Det är nog det godaste som finns... Då tog vi en promenad med Sammy, mysigt! Och gick och köpte ben och sånt där till honom..

Gissa min förvåning inatt när jag kom upp och Sammy va blodig! Hittade inga sår.. Men kom sen fram till att han nog tappar tänder! ;) Och mycket riktigt. Han fick ett ben för en timme sen och det tog precis slut, det tar minst 3 dagar för honom att äta upp annars. Resulterade i en tans i soffan och kanske någon i magen! ;) Han blir stor nu den lille.

Johan har åkt till jobbet och jag gör väl ingenting, ska träna lite med Sammy, fixa lite hos mössen, skriva en lista på allt jag måste göra imorgon och sånt där smått.

Imorgon blir det i alla fall skola 08:30-12:00, sen ska Johan till sin mamma så jag ska väl bara fixa lite här hemma. Och sen ska vi fixa här, i helgen ska allt fixas med lådor, bygga ihop tv-hylla, osv. Sen ska vi äta god mat, fläskfilé med bacon och ädelost + potatisgratäng o sallad! :) Skulle ju träna också och jag MÅSTE komma iväg men nu åker ju Johan bort fast han skulle med! :( Fasiken... Jag får försöka ta mig dit ändå...

Nu ska jag ta ut Sammy och fixa innan "Mammas pojkar" börjar! ;) Jag är en dokusåpa-nörd!



Sammy i sin nya sjal! Trist att det blir spegelvänt i camen bara.
"I love cats" står det i alla fall! ;) Hihihi!

Starbucks kommer till Sverige!

Enligt tidningen Elle öppnar nu storfavoriten, det amerikanska cafékedjan Starbucks i Sverige! Dom slår upp portarna på sitt första café ute på Arlanda, jag personligen hoppas dom öppnar fler runt om i Sverige, det är ju inte varje dag man är på Arlanda direkt! ;) Men nu måste jag väl ta en tripp dit snart för att få testa Starbucks, he he!

Såhär skriver Elle om detta:

Kändisarnas favoritcafé öppnar i Sverige

Kändisarnas favoritkaffeställe nummer 1 kommer nu till Sverige. Vi talar så klart om Starbucks och för alla kaffeälskare (och gottegrisar) är det en glad - och god - nyhet. För det är inte bara vanligt kaffe som säljs, i sortimentet finns även muffins och plockmat – samt deras magnifika kaffedrinkar fyllda med mängder av smaker och toppings.

Amerikanska Starbucks Coffee Company är världens största kafékedja och när de nu kommer till Sverige slår de upp sitt första kafé på Arlanda flygplats utanför Stockholm. Vi håller alla tummar vi har för att de snart väljer att öppna fler kaffeställen, då lite närmare där vi alla bor.

Källa: Elle.se



Någon mer som är positiv till detta, kanske? ;)




Bild från Starbucks.com

Save me from myself!

Jag älskar den här låten! :)




Dock kunde jag inte lägga in officiella videon här på bloggen då den va inaktiverad som inbäddad, men ni får en annan video o samma låt helt enkelt! ;)

Nelly's high heels party!

Har ni sett att Nelly ska ha ett high heela party där dom 99 första får välja ett par skor och dom 200 första får en goodiebag. Dessutom gratis drinkar! Jag vill verkligen, verkligen gå! Men, dom åker runt hela Sverige, från Umeå till Malmö men INTE till Göteborg eller nånstans här nere i väst, varför?! Det känns ju som att Göteborg är en huvuddestination när dom åker till Umeå, Stockholm och Malmö! :( Så jäkla tråkigt!!! Jag kan ju åka till Örebro eller Malmö men dessvärre känner jag ingen där jag kan åka till, måste ju ha någonstans att sova och jag är inte rik, så jag kan inte bo på hotell! :/ Damn, damn, damn! Det blir säkert jätteroligt.

Örebro är ju närmast men där känner jag definitivt inte någon! :(

Någon som ska gå på det här? :)

Jag hade lätt gått om dom kommit hit. No doubt!




Fullspäckad dag imorgon!

Jag är ledig imorgon men kommer ändå ha fullt schema. Ska först baka bröd och pizzabullar att ha i frysen, sen ska det tränas, det va ju ett tag sen nu eftersom jag varit sjuk! Så nu är det dags att komma igång igen.. Har även tänkt städa hos mössen, diska och försöka få ihop tv-hyllan och plocka lite lådor. Får se vad vi hinner och orkar innan Johan börjar jobba helt enkelt.

Sen ska jag även skriva en budget, puh, alltid lika hemskt! :p Att se hur lite pengar man får över, men det är jag nog inte ensam om. På lördag ska vi i alla fall unna oss restaurang, den nya, Mangiamo, som ligger här bredvid. Den är supermysig och verkar ha supergod mat och vi har inte firat vår 2-årsdag ännu så vi får ta det på lördag, på våran 2 år och 2 månaders-dag! ;) Hihi. Sen ska vi eventuellt gå på bio också, problemet är att det finns 3 filmer jag vill se och det blir en aning dyrt så vi får välja helt enkelt. Jag vill se "Upp!", "Bröllopsfotografen" och "Flickan som lekte med elden". Någon som sett någon av dessa och kan rekommendera någon av dom?

Annars då, jag kikar runt lite vad jag ska göra efter skolan, söka sommarjobb, var jag vill bo, eventuellt skaffa en till vovve och var vi ska flytta (lägenhet eller hus). Sen klurar jag även på hur jag ska få min konsertbild till fotouppgiften och lite sånt där. Ska planera en resa till Ullared i november och ska se till så jag har pengar till julklappar och lite annat.

Återkommer med mina planer längre fram! ;)

Nya tag, igen!

Jag kom igång att träna för 2 veckor sen, jätteroligt! Sen körde jag slut mig på söndagen med ett danspass + en timmes styrka. Och då tappade jag lusten. Jag gör alltid samma misstag! :/ Får ta det på lagom nivå!! Sen har jag i och för sig varit sjuk också så jag inte kunnat träna den här veckan.... Sen har jag fuskat med maten, eller snarare ätit en massa onyttiga godsaker!

Men nu tar jag en vecka i taget från och med nu. Ska planera så vi handlar veckovis och därför inte behöver frestas på affären, ska hålla ut en vecka i taget för att det ska gå bättre och ha en dag jag får unna mig någonting litet att se fram emot! Och ska såklart komma igång och träna igen denna vecka. Så nu blir det träning onsdag, fredag och söndag denna vecka. Sen har jag lov veckan efter så då kan jag träna fler gånger, på morgonen o sånt! :D

Har lovat Johan att sätta mig och skriva en matlista för varje vecka nu och vad vi ska handla hem så att vi kan storhandla för en vecka i taget. Ska även mäta mig överallt på kroppen för att få lite inspiration även om vågen går upp (den går bara uppåt sen jag började träna :p) pga att man får muskler, det är ju bra men inte så peppande! ;) Men måtten borde däremot gå ner. Så om två veckor kanske jag kan se någon halv centimeter som peppar mig, om jag håller fast vid att äta bra och träna! :)

Så nu kommer jag ha fullt upp en stund, sen ska jag även ta ut Sammy en sväng och avsluta med en kopp thé. Är såå sugen på nåt gott men jag ska bara dricka thé, det brukar funka! :) Det brukar dock funka bättre med en gnutta honung i men det har jag ingen!

Vi hörs senare! :)




Måste boka klipptid..

Jag måste boka klipptid till veckan, men jag hatar att klippa mig för jag är så håröm! :/ Måste även lägga på en burk till med färg i håret men det är så jobbigt att färga håret för det blir färg överallt i badrummet! :p Nu ska jag dock klura på vilken frisyr jag ska ha.. Det finns sååå många jag vill ha men vågar inte för jag vet att jag kan ångra mig! :)

Men jag lägger in lite snygga frisyrer här nedan men sen är det många som inte passar mig alls, det är jag medveten om. Så det blir säkert bara klippta toppar den här gången också! ;)

Jag skulle vilja ha något liknande frisyrerna nedan, dessvärre passar det inte mig med kortare hår! :/ Men när jag gått ner i vikt ska jag nog klippa mig så, då passar det nog mitt ansikte bättre.








Jag ska inte sälja min Macbook!

Jag tänkte sälja min Macbook eftersom den dels är så pass dyr (alltså blir avbetalningen det också) och för att jag ville ha en rosa dator (haha, hur man nu bara kan gå på utseende) och jag hittade riktigt bra rosa datorer men den jag helst ville ha ligger på samma pris som min Macbook och jag får den ju inte såld för det priset nu, trots att den bara är 2 månader gammal. Så jag har bestämt mig för att behålla den ändå för jag gillar mac, enda problemet är att jag inte kan öppna vanliga dokument jag får på mailen till exempel och att jag inte heller kan installera vissa program. Men annars är Mac suuuuper! Verkligen kvalitet på högsta nivå.

Så min kära Mac blir kvar här hemma! :) Nu fattas bara en iMac så småningom. Hihi! Ska även införskaffa något rosa o klistra på min macbook, så den får lite färg. :D

Nu har jag i alla fall ätit mig mätt och belåten på amerikanska makaroner och hunnit ta en promenad med Sammy ner till Johans jobb o lämnat av Johan där! ;) Nu är vi hemma i soffan igen. Skönt! Blev ingen träning idag heller, är ju någorlunda frisk idag men jag tänkte ta det lugnt ändå så en promenad fick räcka. Tog en liten söndagspromenad tidigare idag när Johan vaknat också. Så jäkla skönt! Söndagar är det så lugnt och fridfullt här i stan också, gå i allén med alla gula löv och, idag faktiskt, ganska varma luft!

Blir en lugn kväll, har inga läxor direkt. Oroar mig bara för en sak, att jag ska ha en konsertbild till slutuppgiften på fotokursen på skolan, som ska va inne om 2 veckor! :/ Och hur dum är man när man tar att alla ska ha en konsertbild? Vi har haft 6 veckor på oss men jag går inte på konsert var 6:e vecka... Eller någon nattklubb, men någon sån nattklubb finns inte här i Alingsås och jag betalar inte en massa pengar för att åka till Göteborg och släpa med systemkameran in på en klubb. :/ Måste klura på detta!! Fan vad segt det är.. Alla andra bilder går liksom att ordna men, den blir svår..

Men det blir en lugn kväll och någon kantarellmacka och lite thé!
Nu ska jag fixa lite i photoshop, igen! ;)
Ska fixa en riktigt snygg design denna gången..



Blog awards 2009 är över!


Årets blogg!
Foki

Årets nykomling!
Foki

Kaxigast i bloggvärlden!
Kissie

Årets kändisblogg!
Magdalena Graaf

Årets blogginspiratör!
Blondinbella

Årets manliga bloggare!
Schulmania

Årets fashionista!
Lisaplace

Årets mest originella blogg!
Foki

Årets foto-/design-blogg!
Nevnarien

Årets veteran!
Stina-Lee

Guldpennan!
Sanna Lundell

Årets videoblogg!
Mogi

Årets bloggstar!
Linda Hallberg



Jag själv tycker att i dom flesta kategorierna vann rätt person! Det var ungefär 3 katergorier jag röstat annorlunda men i stort sett var det rätt personer som vann. Främst en av mina favoritbloggar, som vann hela tre kategorier, Foki! Det är riktigt inspirerande med tanke på att hon bloggat i bara 8-9 månader och nu (dessutom på sin 18-årsdag) vann tre priser på Blog awards! :D Stort grattis till henne och lika så till alla andra vinnare. Är även glad att Stina vann årets veteran! :) Wish I had been there..

Vad tycker ni om vinnarna?


Bild lånad hos Veckorevyn!
Redigerad av mig!

Hello Kitty-store!

Jag säger bara en sak: Wow!!! Jag läste precis Karin Olofssons blogg och fick syn på detta, en två våningar stor butik med bara Hello Kitty saker, allt du kan tänka dig! Jag måste till Milano, spara ihop mycket pengar och dra dit! ;) Och tydligen behöver man inte vara nåt stort Hello Kitty fan för att vilja ha saker därifrån om man läser Karins inlägg! Men jag då, som är ett stort fan. Det är ju paradiset!!! :D

Någon mer som vill dit? Tippar ju på att Johan inte har någon lust! ;) Så, det blir Milano för mig om nåt år.




Bild lånad hos Karin Olofsson

Blog awards sänds nästa vecka!

Hur idiotiskt är inte det? Varför kan dom inte direktsända i stället, kul att se galan när man vet vilka som vunnit sen en vecka tillbaka. :S Väldigt konstigt må jag säga!

Men jag kommer antagligen kolla nästa vecka ändå, men det är konstigt upplägg alltså. Så man får väl sitta  o vänta på uppdateringar framåt natten i stället i deras bloggar! ;)


Blog Awards 2009 är här!

Är du inbjuden på Blog Awards i år? Jag önskar ibland att jag hade en så stor blogg, ett ganska roligt sätt att tjäna pengar ändå och få gå på roliga tillställningar, och Blog Awards verkar ju vara en av dom roligare, speciellt om man är nominerad i någon katergori, eller vad tycker ni? :) Jag hoppas bo i Stockholm nästa höst och då ska jag åtminstone försöka vinna biljetter för att gå dit och kika! :)

Jag hörde förresten att det skulle sändas live därifrån på TV400, jag är inte säker men i så fall kommer jag sitta och kika på det ikväll. Ni också? Någon som vet om det är så? Ska kolla upp det nu! Det vore ju ganska roligt.

Såg även Foki igår på "Vakna med the voice", hon är så söt, älskar rosa och Hello Kitty precis som mig och hon är väldigt unik i bloggvärlden. Jag gillar henne jättemycket! Väldigt söt tjej som bryter på thailändska och norrländska, charmigt! ;) Hoppas hon vinner "Åreta nykomling"! Hon har ändå bara bloggat i ca 9 månader och är redan väldigt stor, just för att det finns ingen annan blogg som hennes. Den handlar inte främst om mode eller att bråka med andra bloggare och vara extremt-över-kaxiga! :) Hon är bara sig själv. Alla borde läsa hennes blogg.. Det är riktigt roliga saker hon skriver om där! Roliga bilder..

Nå, nog om detta. Hoppas alla bloggare får en trevlig kväll ikväll!





Bild lånad från bp.blogspot.com





Uppdat.

Det verkar inte sändas, då är det bara rykten alltså! Vad trist, hade velat se det! Vore ju roligt om dom sände därifrån! :)

Människan är ond!

Världen skrämmer mig mer och mer, jag förstår inte hur en människa kan göra något sånt här. Speciellt inte låta sitt eget barn vara med om det... Människan är ond, på riktigt! Inte alls, men det finns definitivt onda människor, jag tvivlar inte på det längre.

Om bara lilla Peter hade fått flytta till sin pappa eller om social services hade tagit tag i det på engång! Då hade den här lilla bebisen levt idag... Han blev drygt 1 år gammal... Vilket år, det var tur för honom att han fick somna in och slapp det här mer om han ändå skulle vara kvar där, men det är fruktansvärt att det ens ska behöva hända! Och hur han fick lida.... Det gör ont i mig! Jag är arg och gråter på samma gång, jag kan inte för en sekund förstå HUR TÄNKER MAN?!

http://media.causes.com/570929?p_id=91679252

Valpkurs!

Hej igen!! Nu har det dröjt några dagar sen sist... ;)

Har väl inte hänt så speciellt mycket kanske. Jag och Johan har kikat efter kombibilar, blir lite tajt att ha en sedan och snart en stor hund! Men vi får se hur det blir, man kan ju alltid kika lite. Och i fredags hade vi tjejer i klassen tjejkväll hos Louise, alla utom 2 st! Det va trevligt. God mat i form av vegetarisk schnitzel, pommes frites, bea-sås och sallad. Sen god mandeltårta o sånt till efterrätt. Mmm! Och en flaska vin på det. :) Men alla va rätt sega eftersom det va en fredag, så vi ska ta det igen en lördag med utgång o allt, blir nog trevligt!

Igår hade jag fullt upp med att fixa här hemma, lika i lördags kväll. Verkar aldrig bli klart här efter flytten, suck! Men igår hann jag med en hel del i alla fall. Och Johan har vart ledig hela helgen, så det har varit skönt! Idag va jag med Johan som vittnade i en rättegång, så va hemma från skolan, sen hände det inte så mycket innan vi fick bråttom helt plötsligt, noll koll på tiden. Johan till jobbet och jag till valpkursen. Dessutom åkte Sammy buss för första gången, får bära honom in, han vägrar!! Men sen gick allt bra. :) Valpkursen va rolig som vanligt, dock väldigt kallt. Och när vi skulle hem fick man stå vid en busshållsplats i över 20 min, utan lampor och mörkt och kaaaaalllt!!! Ville gråta för en stund. :p Så nu har jag ingen lust att gå ut med Sammy igen, har knappt hunnit bli varm på dom här 2 timmarna jag vart hemma snart... Men måste man så måste man!

Sen blir det lite plugg till svenskan imorgon innan det är sovdags! Ska bli såååå skönt att sova inatt kan jag säga.

Har för övrigt kommit igång med träningen också. Tränade 3 ggr denna vecka och ska träna onsdag, fredag o söndag den här veckan också. Det är faktiskt ganska roligt för en gångs skull. :) Nu är det bara maten som måste förändras drastiskt... Tar ett steg i taget!

Ska skriva nåt roligare här någon dag men ikväll är jag såå trött, så är inte kreativ för fem öre! ;) Får ta ut Sammy nu. Sov sött!

Söndag

Idag har jag för en gångs skull haft lite att göra! :) Dagen började ganska lugnt med en 30 min promenad med Sammy runt savannen, sen åt jag frukost och tog det lite lugnt. Vid 13 åkte jag ut till Hjälmared (min skola) där jag skulle baka med Annie och Louise. Vi satt och pratade en bra stund! Sen vid 14:40 eller något kom Nicole och vi bakade lite (eller ja, Louise o Annie bakade, det va ju till deras skolarbete ;)), vi höll dom sällskap. Men vid 16:30 fick jag dra hem för Johan skulle jobba och jag skulle hem till Sammy. Men det va en trevlig dag som gick alldeles för fort!!

Sen har jag spenderat kvällen här hemma.. Har varit ut med Sammy ett par gånger och bekantat mig med en granne då det visade sig att hon är syster med en jag går i skolan med! :) Skoj! Nu hade jag dock tänkt lägga mig...

MEN, som vanligt i Johans jobb får man jobbiga överraskningar när man minst orkar! Han ska jobba över till 8 (han slutar 3 annars), så nu måste jag ut med Sammy runt 1 också eftersom han inte kommer hem o rastar honom förens vid 8. :/ Så jävla drygt! Jag är jättetrött och ska ju upp i skolan imorgon och tänkte sova i tid.. Buhu! :(

Men vad ska man göra.... Så nu sitter jag här och fördriver tiden bara, 3 timmar till, faaaan!!!! Så där förstördes min sköna, bra söndag!

Ska väl ut en sväng om 45 min igen dock.. Sen en gång till vid 1.. Så ska nog ta o kika lite Sex and the city medans jag väntar. Säger godnatt här nu i alla fall! :)

My look today!



Fick dock ingen bra bild på kläderna, så här får ni en ansiktsbild! ;) På mig hade jag dock ett rött linne från Gina Tricot, en lång ziphood från Gina Tricot, ett par lila strumpbyxor från Lindex och svarta uggs från Eurosko! :) + min nya sjal som är från MQ! Bild kommer så småningom, den är suupermysig! :D

Just det, jag har blivit brunett igen också som ni ser! ;) Bilden ger dock inte färgen rättvisa..

Annars har vi varit på återträffshelg på Hjälmared. Missar dock kvällen med supé och underhållning men så kan det va. Vi gick tipspromenad (inomhus, vädret är ju inte så mycket att hurra för), fikade och träffade lite folk. Sen åkte vi hem och lagade middag, nu är Johan på jobbet och jag och Sammy sitter framför tv:n :) Imorgon blir det troligtvis Hjälmared igen, ska baka med Annie, Loiuse, kanske Nicole o någon mer?! Ska bli skoj! Om man får sova inatt.. Låter som det kommer bli liveband på Frid & fröjd (krogen som ligger vägg i vägg) ikväll igen?! :S Trodde det va förra helgen, brukar va en gång i månaden, suck!! Ska i alla fall även ta mig till gymmet imorgon, Johan ska dit så tänkte hänka! :) Ska ju träffa tränaren för o få träningsschema på torsdag (hade blivit felbokning i onsdags när jag va dit och hade fått tid... :( ) så då blir det ännu roligare men kör lite kondition på bandet imorgon bara så! =) Skadar ju inte..

Snart ska man ut i ruskvädret igen med Sammy, kul! ;) Sen blir det tv hela kvällen o nån promenad till bara.... :D

Ha en bra lördagkväll!

RSS 2.0